16.11.2009. / 13:35

Autor: Andrea Belin

Marin Radić: Prekinuo sam s Vlatkom Pokos jer nije sva svoja

Nakon što je u jednom tjedniku ugledao fotografije na kojima pleše s voditeljicom u toplesu, vlasnik kluba na Čiovu, odlučio je otkriti zašto je prekinuo s bivšom Dikanovom suprugom. Kako sam tvrdi, na to su ga nagovarali prijatelji i članovi obitelji, a nakon određenog vremena je i sam shvatio da je njegova djevojka nesređena osoba

Vlatka PokosVlatka PokosOtkako se rastala od zagrebačkog poduzetnika Josipa Radeljaka, o ljubavnom životu Vlatke Pokos se ne prestaje govoriti. Iako je to pokušala sakriti od medija, izašla je u javnost i njezina veza s četrnaest godina mlađim Marinom Radićem.

S vlasnikom jednog kluba na Čiovu, tridesetdevetogodišnja voditeljica je ljubovala ovo ljeto, međutim ta veza, baš kao i ona s bivšim Misterom Hrvatske, Dinom Bubičićem, nije potrajala duže vrijeme.

Premda Vlatka o njihovoj ljubavi nije željela puno govoriti, mladi ugostitelj je razgovorljiviji kada je riječ o toj temi. Doduše, Marin nije mogao držati jezik za zubima kada je u jednom tjedniku ugledao fotografije na kojima se on i njegova tadašnja ljubavnica kupaju toplesu.

"Te fotografije mogla im je dati samo Vlatka jer su bile njezino privatno vlasništvo", objašnjavao je ugostitelj.

Osim što se požalio na spomenute fotografije, za magazin Exkluziv, Marin je otkrio zašto je okončao vezu s Pokos. Između ostalog je priznao da su mu zbog njegove romanse s voditeljicom prigovarali roditelji i prijatelji, a i sam je nakon nekog vremena shvatio "da je Vlatka nesređena osoba".

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

registracija
16/11/09

PANTERA, 16.11.09. 13:43

SAMOPROMOCIJA Vlatke ...tko bi fotke mogao poslati osim nje same.....a i tko normalan to slika ako nema cilj.....


registracija
25/8/07

bootylicious, 17.11.09. 16:25

evo dobio i on 5 minuta slave zahvaljujuc Vlatki


registracija
10/11/09

ruvil, 17.11.09. 21:19

Sad ce Vlatkica-patkica preci na srednjoskolce!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika