16.11.2009. / 14:32

Autor: Totalsport

Kaka: Beckham je najinteligentniji nogometaš s kojim sam igrao

U subotu su nogometaši Brazila u Dohi pobijedili Englesku 1-0 u prijateljskom ogledu. Pobjeda je mogla biti i daleko izraženija, no Brazil je iskoristio samo akciju na startu drugog dijela kada je poentirao Nilmar

David Beckham i Landon Donavan slave pogodak protiv HoustonaDavid Beckham i Landon Donavan slave pogodak protiv HoustonaU subotu su nogometaši Brazila u Dohi pobijedili Englesku 1-0 u prijateljskom ogledu. Pobjeda je mogla biti i daleko izraženija, no Brazil je iskoristio samo akciju na startu drugog dijela kada je poentirao Nilmar.

Od početka je za Brazil zaigrao i Kaka, a 27-godišnji nogometaš madridskog Reala je u ponedjeljak izjavio kako bi po njegovom mišljenju aktualna momčad Engleske morala pronaći mjesto za Davida Beckhama.

U drugom dijelu prošle sezone su Kaka i Beckham nosili isti Milanov dres, no kada ovog siječnja Englez dođe na San Siro tamo više neće ugledati Brazilca, koji je tijekom ljeta otišao na Santiago Bernabeu.

- Igrali smo zajedno i tada sam detaljnije upoznao Beckhama. Za njega mogu reći da je najinteligentniji nogometaš s kojim sam igrao. Mislim da je apsolutno potreban ovoj Engleskoj - rekao je Kaka i nastavio:

- Jako mi je drago što se vraća u Milan. Kroz utakmice u Seriji A i Ligi prvaka će sigurno dodatno ojačati i fizički se podići. Nakon svega toga bilo bi logično da ode na Svjetsko prvenstvo, jer uz dužno poštovanje, nema lukavijeg i boljeg od njega u toj momčadi - zaključio je Kaka.

Vezane vijesti

'Neuspjeh Rija+20'

'Neuspjeh Rija+20'

Susret na vrhu UN-a o održivom razvoju Rio+20 završio se u petak usvajanjem izjave koja otvara put zelenom rastu planeta, više ekološki i socijalno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika