16.11.2009. / 18:01

Autor: Totalsport

Dennis Rodman uhićen u Trieru zbog neplaćanja hotelskog računa

Bivši slavni NBA košarkaš Dennis Rodman (48) uhićen je u ponedjeljak ujutro u njemačkom gradu Trieru zbog neplaćanja hotelskog računa

Dennis Rodman i Charles BarkleyDennis Rodman i Charles BarkleyBivši slavni NBA košarkaš Dennis Rodman (48) uhićen je u ponedjeljak ujutro u njemačkom gradu Trieru zbog neplaćanja hotelskog računa.

Rheinische Post piše da je Rodman napustio hotel u kojem je boravio ne plativši račun u visini 3391.77 eura, nakon čega je zaustavljen od strane lokalne policije i privremeno zadržan u policijskoj postaji.

Rodman nije pružao nikakav otpor policajcima i nakon što je podmirio račun, pušten je iz pritvora, saopćio je okružni tužitelj Triera Jürgen Bauer.

Bivši košarkaš Detroit Pistonsa, San Antonio Spursa, Chicago Bullsa, Los Angeles Lakersa i Dallas Mavericksa boravio je Trieru tijekom vikenda zbog sudjelovanja na revijalnoj utakmici pod nazivom "USA Legends of Basketball".

Tijekom karijere Rodman je bio poznat kao “zločesti dečko” NBA lige i svojim je osebujnim frizurama, tetovažama i ekscesima konstantno privlačio pozornost medija.

U karijeri je osvojio ukupno pet NBA prstena, a 2008. uvjetno je kažnjen s tri godine zatvora zbog kućnog nasilja.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika