16.11.2009. / 21:59

Autor: Anamarija Kronast

Zbog obiteljskog nasilja Mladen Grdović osuđen na zatvorsku kaznu

Pjevač je osuđen na osam dana zatvora, no kazna ima rok kušnje od godinu dana pa ukoliko poznati Zadranin u narednih dvanaest mjeseci ponovno prekši zakon I napravi “obiteljski show” ne gine mu izvršenje kazne

Mladen GrdovićMladen GrdovićMladen Grdović danas je na Općinskom sudu u Zadru osuđen je na osam dana zatvora zbog nasilja koje je njemu I njegovoj obitelji proteklih mjeseci priskrbilo veliku pažnju medija. Doduše, kazna ima rok kušnje od godinu dana pa ukoliko pjevač u narednih dvanaest mjeseci ponovno prekši zakon I napravi "obiteljski show" ne gine mu tjedan dana zatvora.

Jaguarom "kosio" stolice u kafiću

Zasad pjevač to nije komentirao, ali zlobnici vele da se još pokušava oporaviti od nedavnog pijanog divljanja svojim jaguarom. Naime, neki dan je u zadarskoj Varoši, u društvu mlađih punoljetnika pio vino i svojim svojim skupocjenim automobilom kosio stolice kafića.

No, Mladen ni u tome ne vidi poseban problem. Smatra za sebe da je posve normalan čovjek koji se samo povremeno voli s društvom proveseliti I nikako mu nije jasno, tvrdi, zašto mu se to uzima za zlo.


U međuvremenu njegovi se sugrađani šale na račun raskalašenog pjevača pa su ga prozvali Nicolasom Cageom (glumac je zbog poreznih problema nedavno bankrotirao). Kad Grdović negira svoje "nestašluke", Zadrani kažu: "Ma to je sigurno bio Nicolas Cage, nema za porez pa se skriva u Zadru."

Vezane vijesti

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Uprava Alcatraza, nekad zloglaznog zatvora, a danas turističke atrakcije pokraj San Francisca, obilježila je 50. godišnjicu slavnog i jednog… Više

Komentari

registracija
3/7/09

GLAVNISUDAC, 17.11.09. 00:08

ko je taj jebote ?!! Pa dajte nam tekstove a ne žutilo gospođo urednice !!!!!!!!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika