16.11.2009. / 22:34

Autor: Anamarija Kronast

Tončica Čeljuska ostavila muža, za njim raspisana tjeralica

Njezin je muž, naime, nedavno pravomoćno osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od dvije i pol godine zbog malverzacija oko preprodaje zemljišta, a ona smatra kako je razdvajanje dobro za njihove kćeri

Tončica ČeljuskaTončica ČeljuskaKako se u listopadu nije javio na predviđeno izdavanje zatvorske kazne, zagrebački županijski sud izdao je tjeralicu za 55-godišnjim Zlatkom Čeljuskom, suprugom poznate voditeljice Tončice Čeljuske.

Njezin je muž, naime, nedavno pravomoćno osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od dvije i pol godine zbog malverzacija oko preprodaje zemljišta.

Sud mu je čak izlazio u susret i dva puta odgađao izvršenje kazne, no Čeljuska se ni na ovo koje je trebao odraditi nije pojavio.

U međuvremenu, Tončica Čeljuska se razdvojila od svog supruga jer smatra kako je tako bolje za njihove kćeri koje će, u tom slučaju, snositi manji teret zbog suprogovih djela.

Ipak, ništa konkretnije nije željela komentirati jer kaže kako je ovo bolna i delikatna situacija za čitavu njihovu obitelj.

Vezane vijesti

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Uprava Alcatraza, nekad zloglaznog zatvora, a danas turističke atrakcije pokraj San Francisca, obilježila je 50. godišnjicu slavnog i jednog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika