17.11.2009. / 10:30

Autor: Andrea Belin

Lambaša napada Pokos: Završiti ćeš u zatvoru zbog zlostavljanja Lane

Osim što je komentirala sudski proces koji je koji je protiv voditeljice pokrenuo njezin bivši suprug, glumica se osvrnula i na svojedobne Vlatkine komentare koji se tiču Lambašinog fizičkog izgleda

Dolores LambašaDolores LambašaDjevojka zagrebačkog poduzetnika Josipa Radeljaka, Dolores Lambaša očigledno ima previše slobodnog vremena kada redovito stigne komentirati aktualna događanja na Facebooku. Ovaj put se, doduše očekivano, okomila na Dikanovu bivšu suprugu, Vlatku Pokos koja je svojedobno izjavila da joj ne smeta što Lambaša pokušava sve više nalikovati njoj.

"Teta Vlatka bi trebala znati da sam i ja odnedavno subjektivna prema glavnom problemu njenog razvoda, a to je zlostavljanje mile djevojčice pored koje živim, i koja mi osobno svjedoči o strahotama koje je doživljavala pored spomenute. Inače, zadnje zanimanje te bivše voditeljice bilo je skupljanje plastičnih čaša na prljavim plažama Čiova, pa ne mogu nikako shvatiti u čemu mi to sličimo", napisala je Lambaša na svom profilu.

No, ni tu nije bio kraj njezinim uvredama. Osvrnula se glumica i na sudski proces koji je protiv Vlatke pokrenuo njezin bivši suprug.

"Iako je, prošli tjedan tužna, a ovaj vesela teta Vlatka uspjela prodati fotografije svojih golih grudi od kojih će si napokon platiti snimanje erotičnog spota, preporučujem dotičnoj da u istome pokaže i neki značajniji dio tijela, kako bi skrenula pažnju javnosti sa skorašnje presude koja joj slijedi zbog zlostavljanja djevojčice kao i eventualnog zatvora. Ja joj ga od srca želim", piše na Doloresinom profilu.

Vezane vijesti

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Uprava Alcatraza, nekad zloglaznog zatvora, a danas turističke atrakcije pokraj San Francisca, obilježila je 50. godišnjicu slavnog i jednog… Više

Komentari

registracija
25/8/07

bootylicious, 17.11.09. 12:11

Nek neko makne ovu ludaru iz medija wtf


registracija
27/7/09

verina, 17.11.09. 12:16

Glupača ljubomorna, maloumna! Nađi si život i pusti bolje od sebe na miru!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika