16.11.2009. / 17:10

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapija: Zdravlje kćeri i financijska situacija

Poštovana! Nalazim se u bezizlaznoj situaciji jer sam u finacijskom kolapsu. Rođena sam 09. 04. 1962. u Zagrebu u 7.55 ujutro. Imam dvije kćeri, Sandru rođenu 08.05.1991. koja je prije dvanaest godina oboljela od dijabetesa i od tada je život za mene krenuo u drugom smjeru. Starija kći Martina rođena 23.10.1986. bori se već duže vrijeme s alergijama. Imala sam različitih teških trenutaka kako sa zdravljem djece i muža tako i s financijskom situacijom. Sada sam došla do zida i kako ću dalje. Molim vas savjet. Lijepi pozdrav!

Vrlo je teško dati savjet kada se ne poznaje konkretna situacija. Jedino što je vidljivo da vi teško podnosite vaše višegodišnje odricanje,ograničenja, borbu za bližnje. Sebi nekako pripisujete odgovornost za sve. Ujedno ste vrlo ljutita. Prikrivena ljutnja vas razdire, a ne uspijevate je kanalizirati i riješiti se je. Morate malo stati, usporiti, pa i vrisnuti, zaplakati i pokazati svima oko vas da vam je teško i da pritisak teško podnosite. Savjetujem da se aktivirate u udrugama gdje ćete najprije probleme teoretski podijeliti a zatim i pronaći konkretnu pomoć. Mislim pri tome na udruge vezane za bolesnu djecu. Ne samo da možete dobiti stručni savjet, pomoć u borbi sa bolesti, već i zaštitu. Sa ekonomijom je problem u nedostatku adekvatne partnerske pomoći. Morate se obratiti socijalnoj ustanovi za pomoć (i to možete lakše riješiti kroz udrugu). Ovo su prvi koraci a zatim ćete napraviti i samostalan korak.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Ljubavni život

Ako budete pažljivi i ustrajni prema osobi koja vam se sviđa za 6 mjeseci točnije u travnju slijedeće godine započeti ćete konkretniju vezu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika