16.11.2009. / 17:15

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapija: Udaja i financije

Prije petnaestak godina naručila sam natalni horoskop i u njemu je pisalo da mi je prazna kuća koja simbolizira brak i obitelj. Znači li to da se nikada neću udati i imati djecu? Također su mi prognozirali probleme sa šefovima što se nažalost ostvarilo jer mi ugovor na određeno vrijeme nije produžen( 1999-2001) a loše plaćen posao, daleko ispod mojeg obrazovanja, dobila sam tek ove godine. Hoću li ikada imati koristi od završenog fakulteta i konačno si poboljšati financijsku situaciju? Rođena sam 11.02.1972.godine u Zagrebu u 5 sati i 5 minuta!

Astrološka terminologija vama ništa ne govori. To što je neke kolege koriste u svojim analizama trebalo bi pitati njih koji su to pisali, jer u vašem slučaju nisu objasnili tu teorijsku tvrdnju. No, ukratko - to ne znači da se nećete nikada udati. Većina ljudi završi fakultet i ne radi posao u skladu sa obrazovanjem. Sama razina obrazovanja vam može biti od koristi ako se još malo usavršavate (to vam svakako preporučujem) za 2-3 godine. Financije možete poboljšati sa najmanje 2 izvora prihoda i sa ravnomjernijim trošenjem (uvijek morate imati zalihu).

Vezane vijesti

Astroterapeut: Ljubavni život

Ako budete pažljivi i ustrajni prema osobi koja vam se sviđa za 6 mjeseci točnije u travnju slijedeće godine započeti ćete konkretniju vezu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika