17.11.2009. / 12:35

Autor: Totalsport

Beckham izostavljen iz idealne postave MLS lige

Uoči finalne utakmice MLS lige (američko-kanadska profesionalna nogometna liga) između Los Angeles Galaxyja i Real Salt Lakea koja je na rasporedu 22. studenog u Seattleu, izabrana je idealna postava lige

David Beckham sa sinom u naručjuDavid Beckham sa sinom u naručjuUoči finalne utakmice MLS lige (američko-kanadska profesionalna nogometna liga) između Los Angeles Galaxyja i Real Salt Lakea koja je na rasporedu 22. studenog u Seattleu, izabrana je idealna postava lige.

Među najboljih 11 nije se našlo mjesta za slavnog engleskog reprezentativca Davida Beckhama, koji je propustio sam početak sezone budući je bio produljio svoj boravak u Milanu gdje je igrao na posudbi.

Tako je Beckham ove sezone odigrao 11 od moguće 32 utakmice za LA Galaxy i u njima je ostvario učinak od dva gola i tri asistencije.

Od svjetski poznatih imena u idealnoj se postavi našlo mjesta za Beckhamovog suigrača Landona Donovana, kao i bivšeg Arsenalovog igrača Freddiea Ljungberga.

Idealna momčad MLS lige za 2009. godinu:

Vratar: Zach Thornton (Chivas USA)

Braniči: Geoff Cameron (Houston Dynamo), Wilman Conde (Chicago Fire), Chad Marshall (Columbus Crew)

Veznjaci: Dwayne De Rosario (Toronto FC), Landon Donovan (Los Angeles Galaxy), Stuart Holden (Houston Dynamo), Shalrie Joseph (New England Revolution), Freddie Ljungberg (Seattle Sounders FC)

Napadači: Conor Casey (Colorado Rapids), Jeff Cunningham (FC Dallas)

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika