17.11.2009. / 12:50

Autor: Totalsport

Džeko: Želim u Milan u ljetnom prijelaznom roku

Pozivajući se na La Gazzettu dello Sport nogometni portal Goal.com donosi izjavu Edina Džeke, napadača BiH reprezentacije i njemačkih nogometnih prvaka Wolfsburga, kojom se prošle sezone drugi strijelac Bundeslige ponovno nudi Milanu

Edin Džeko i Bruno AlvesEdin Džeko i Bruno AlvesPozivajući se na La Gazzettu dello Sport nogometni portal Goal.com donosi izjavu Edina Džeke, napadača BiH reprezentacije i njemačkih nogometnih prvaka Wolfsburga, kojom se prošle sezone drugi strijelac Bundeslige ponovno nudi Milanu.

U ljetnom prijelaznom roku talijanski gigant i Wolfsburgov napadač javno su koketirali i činilo se da će do transfera i doći, ali je Wolfsburg previše odugovlačio i na kraju stopirao posao.

Džeko se novim kontaktima nada i ovoga ljeta kada se ponovno otvara ljetni prijelazni rok za nogometaše, te izjavljuje:

- Priča s Milanom nije gotova. Već sam rekao Wolfsburgovim direktorima da želim otići u Milan. Oduvijek sam Milanov navijač i želim postati “rossonero” već u lipnju.

Prema informacijama iz Engleske za Džeku je zainteresiran i mančesterski dvojac, United i City. Njegova se vrijednost procjenjuje na 30-ak milijuna eura, a ugovor mu s njemačkim prvacima prestaje biti važeći 30. lipnja 2013. godine.

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika