17.11.2009. / 13:07

Autor: Totalsport

Allen Iverson ponovno u potrazi za novim klubom

U ponedjeljak je Allen Iverson (34) raskinuo suradnju s NBA klubom Memphis Grizzliesima, no to ne znači i da je time zakoračio prema mirovini

Allen IversonAllen IversonU ponedjeljak je Allen Iverson (34) raskinuo suradnju s NBA klubom Memphis Grizzliesima, no to ne znači i da je time zakoračio prema mirovini.

Baš suprotno, Iverson i dalje ima namjere igrati košarku, a po mogućnosti volio bi to činiti već ove sezone, izjavio je njegov menadžer Gary Moore.

- U to da želi nastaviti nitko ne bi trebao sumnjati. Trenirat će svaki dan dok se netko ne javi - kazao je Moore za čijeg bi agenta mogli angažirati u momčadi New York Knicksa.

- Vidjet ćemo - na tu je temu rekao predsjednik Knicksa Donnie Walsh.

Grizzliesi su Iversonu 7. studenog dopustili da napusti klub kako bi riješio neke “privatne stvari”, a sada je njihova suradnja i definitivno okončana. Podsjetimo, Iverson se u Memphisu žalio na ulogu igrača s klupe, budući da u tri nastupa za tu momčad niti jednom nije bio član njene udarne petorke.

Inače, tijekom ljetnih mjeseci NBA klubovi se nisu otimali za Iversonove usluge. Javili su se tek LA Clippersi, ali i ubrzo odustali, pa je Iverson potpisao jednogodišnju suradnju s Memphisom vrijednu 3.1 milijun američkih dolara.

- New York bi bio izvrstan izbor za nastavak karijere, no ne želimo ishitreno išta kazivati - dodao je Moore ostavivši prostora i sljedećoj opciji:

- Javi li se momčad koja ima izgleda za osvajanje naslova prvaka, Iversonu ne bi smetalno niti da ulazi s klupe.

Kroz 889 utakmica NBA karijere započete 1996. godine Iverson je startao u njih 877, te je prosječno ubacivao 27 poena uz 6.2 asistencije po večeri.

Vezane vijesti

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Zvijezda ovogodišnje sezone američke NCAA košarke, Anthony Davis (Kentucky), najavio je velike planove za iduću, svoju prvu, NBA sezonu. Davis je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika