17.11.2009. / 15:43

Autor: Andrea Belin

Goran Bregović će pjevati u Sofiji za 150 tisuća eura

Njegov nastup organizira bugarska državna televizija BNT koja ujedno slavi i pedesetu godišnjicu postojanja, ali prije Nove godine, glazbenik će održati i nekoliko koncerata u Italiji

Goran BregovićGoran BregovićZna se da su honorari za novogodišnje nastupe najplaćeniji, a za nekoliko sati pjevanja na glavnom gradskom trgu u Sofiji, Goran Bregović i njegov "Orkestar za svadbe i sahrane" će dobiti 150 tisuća eura.

"Bregović će biti glavna zvijezda novogodišnjeg dočeka u Sofiji, koji organizira bugarska državna televizija BNT koja ujedno slavi i pedesetu godišnjicu postojanja. Osim Gorana, na dočeku Nove godine će pjevati i nekoliko bugarskih glazbenih zvijezda", kazao je Bregovićev menadžer Raka Marić za srpski "Blic".

Međutim, prije novogodišnjeg nastupa Bregović će održati i nekoliko koncerata u susjednoj Italiji, a na proljeće kreće na turneju po azijskom kontinentu.

Inače, nakon mjesec dana glazbenik se opet našao na udaru albanskih hakera. Na njegovom sajtu ovaj put su ostavljene dvije poruke: "Kosovo Republik" i "Fuck Goran Bregovic".

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika