17.11.2009. / 17:10

Autor: Totalsport

Ivica Olić: Na dobrom sam putu oporavka, ali teško da ću igrati protiv Bayera

Službena internetska stranica njemačkog nogometnog Bundesligaša Bayerna donosi sukus misli hrvatskog napadača momčadi Ivice Olića, s kojim je na klupskoj televiziji održan razgovor

Ivica OlićIvica OlićSlužbena internetska stranica njemačkog nogometnog Bundesligaša Bayerna donosi sukus misli hrvatskog napadača momčadi Ivice Olića, s kojim je na klupskoj televiziji održan razgovor.

Olić se ozlijedio 9. listopada na treningu hrvatske nogometne reprezentacije, kada je došlo do rupture njegovog mišića lista desne noge.

- Na dobrom sam putu da ozdravim, zadovoljan sam kako sve ide - veli Olić koji već tjedan dana trenira, “te se sada nada novom koraku” na svom putu oporavka, piše web-stranica njemačkog kluba.

U utorak će Olić još jednom na magnetsku rezonancu kod klupskog liječnika Müller-Wohlfahrta, “koji će potom donijeti odluku mogu li se priključiti treninzima sa suigračima. Nadam se da će sve biti u redu”, dodao je hrvatski napadač.

Moglo bi se to dogoditi već u utakmici sljedećeg, 13. kola kada u Münchenu dolazi lider prvenstva Bayer.

- Igrat ću samo ukoliko ću biti u potpunosti spreman, u protivnom ne bih niti mogao pomoći momčadi. Nisam još spreman za svih 90 minuta, a u toj utakmici moramo pobijediti - priznaje Olić koji se ne boji konkurencije na putu povratka u sastav.

- U Bayernu se ne gleda tko se kako zove, već su golovi mjerilo. Kroz dosadašnje utakmica sva petorica napadača dobila su priliku, trener svima daje šansu. Dobro je to što nas ima toliko i što on ima mogućnost rotiranja igrača.

To što Bayern nema idealan start u sezonu (osmo mjesto nakon 12. kola) “ne iritira odveć trkača na duge staze”, piše web-stranica bavarskog kluba.

- Još smo na početku i ništa nije izgubljeno u sva tri natjecanja u kojima smo - veli Olić, aludirajući na prvenstvo, DFB Pokal i Ligu prvaka, o kojoj hrvatski napadač kaže:

- Još imamo priliku izboriti nokaut fazu natjecanja. Ne mislim da će Bordeaux izgubiti od Juventusa, što bi našu sudbinu ponovno stavilo u naše ruke. Samo moramo pobijediti Maccabi, a onda ćemo biti u istom položaju kao torinski klub. Ta će utakmica biti otvorena.

Za kraj je Olić prokomentirao i neuspjeh Hrvatske kroz kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

- Dva puta sam igrao na Mundijalu i to je nešto najbolje što nogomet nudi. Žao mi je što nismo uspjeli - zaključio je hrvatski nogometaš.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika