18.11.2009. / 13:10

Autor: Totalsport

Butragueno: Ne smijemo žuriti s Cristianom Ronaldom

Nizozemski liječnik Niek van Dijk dao je zeleno svjetlo portugalskom nogometašu Cristianu Ronaldu za nastup na treningu krajem ovog tjedna

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoNizozemski liječnik Niek van Dijk dao je zeleno svjetlo portugalskom nogometašu Cristianu Ronaldu za nastup na treningu krajem ovog tjedna.

Liječnik koji je tretirao gležanj desne noge igrača madridskog Reala dao je svoje mišljenje u kojem se pozitivno osvrnuo na ozljedu koja je igrača odvojila od posljednjih devet utakmica madridskog Reala. No, direktor "kraljevskoga kluba" Emilio Butragueño, ne želi forsirati povratak:

- Cristiano Ronaldo je veliki pobjednik i jasno mi je da želi što prije zaigrati. Prihvaćam i da gležanj više ne boli, ali on nije jako dugo trenirao, te povratak mora biti lagan i sistematičan - rekao je Butragueño.

Igrač koji je ovog ljeta napustio Manchester United i došao u Real najavio je da "u svakom slučaju" želi zaigrati u velikom derbiju španjolske Primere kada Real 29. ovog mjeseca gostuje kod Barcelone, ali je isto tako naglasio da bi volio odigrati i jednu utakmicu prije dolaska na Camp Nou.

- Dobar je entuzijazam koji trenutačno ispoljava Cristiano Ronaldo. Isto tako, nama bi bilo mnogo lakše da ga imamo u momčadi, no rizik preranog ubacivanja u vatru mogao bi biti poguban i za njega i za nas. Postupat ćemo s njim jako oprezno - završio je 46-godišnji legendarni centarfor Reala i španjolske nogometne reprezentacije.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika