18.11.2009. / 12:45

Autor: Totalsport

Massa se vratio supruzi u visokom stupnju trudnoće

Početkom ovog tjedna je Brazilac Felipe Massa, vozač talijanskog Ferrarija, sudjelovao na velikoj fešti svoje momčadi u španjolskoj Valencij

Felipe MassaFelipe MassaPočetkom ovog tjedna je Brazilac Felipe Massa, vozač talijanskog Ferrarija, sudjelovao na velikoj fešti svoje momčadi u španjolskoj Valenciji.

Tamo su Massa i novo pojačanje Ferrarija za sljedeću sezonu, dvostruki svjetski prvak Fernando Alonso, uveličali predstavljanje luksuznog izbora Ferrarijevih proizvoda u skorašnjoj budućnosti, ali se nakon toga Massa vrlo brzo vratio u rodni Brazil.

Razlog je što je njegova supruga Anna Rafaela Bassi u visokom stupnju trudnoće, te zaljubljeni par očekuje prvu prinovu u obitelji. Krajem ovog mjeseca, ali prije dvije godine, je sretni par ovjekovječio svoju ljubav brakom.

Podsjetimo da se Massa teško ozlijedio tijekom prošle sezone Svjetskog prvenstva Formule 1, na kvalifikacijskoj utrci na Hungaroringu, otkada je i pauzirao, te se oporavljao za nove ispite. Po dolasku u Brazil Massa je kratko rekao tamošnjim novinarima.

- Rano je za bilo kakve sudove, no mislim da je Ferrari na dobrom putu da se vrati na vrh. Ova sezona je prošla "bez nas", ali vjerujem u stručni tim koji je osigurao i jaku postavu za sljedeću sezonu. Bit ćemo opet jaki, a ja jedva čekam povratak na staze - rekao je 29-godišnji Massa.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika