18.11.2009. / 14:30

Autor: Totalsport

Soldo: Mislim da svinjska gripa neće odgoditi susret protiv Hoffenheima

Hrvatski trener Bundesligaša Kölna, Zvonimir Soldo, ovih je dana suočen s manjkom igrača na treninzima. Pojedinci u njegovoj momčadi bili su ili još uvijek jesu zaraženi virusom svinjske gripe

Zvonimir SoldoZvonimir SoldoHrvatski trener Bundesligaša Kölna, Zvonimir Soldo, ovih je dana suočen s manjkom igrača na treninzima. Pojedinci u njegovoj momčadi bili su ili još uvijek jesu zaraženi virusom svinjske gripe.

Christopher Schorch (20) bio je prvi nogometaš u Bundesligi kojem je dijagnosticirana ova bolest, a mladić se sada vratio treninzima svojega kluba. Na njima nije bilo 23-godišnjeg vratara Thomasa Kesslera, kod kojeg su potvrđeni simptomi, zbog kojih u klub ne dolazi niti fizioterapeut Sven Rinke.

- Kesslerova prijateljica ima svinjsku gripu - otkrio je Soldo, prije no što su kod njegova vratara potvrđeni isti simptomi.

- Rinke je u petak počeo pokazivati simptome, pa je udaljen od ostatka momčadi. Kako bilo, do danas se nitko novi nije požalio na bolest, pa se nadamo kako ju naš fizioterapeut nije proširio. Poduzeli smo neke mjere opreza, nadamo se da će to biti dovoljno - brifirao je hrvatski stručnjak medije, a prenosi Express.

- Mislim da utakmica protiv Hoffenheima nije pod znakom pitanja - zaključio je Soldo najavivši susret 13. kola u kojem će domaćin biti Köln, a koji se igra nadolazeće subote.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika