18.11.2009. / 13:38

Autor: Andrea Belin

Lambaša: Vlatka je primitivka i nikada nije voljela Lanu

Nakon Facebooka, glumica koja je trenutačno u vezi s bivšim suprugom Vlatke Pokos, odlučila je ragirati na svom blogu. Ponovno je optužilla Vlatku za fizičko nasilje nad djevojčicom. Kazala je da ju je voditeljica svojedobno zatvarala u ormar i ubadala vilicom kada nije htjela jesti

Dolores LambašaDolores LambašaNakon medijskog prepucavanja koje između Vlatke Pokos, inače bivše supruge Josipa Radeljaka i njegove sadašnje djevojke Dolores Lambaše, traje već nekoliko dana, glumica je otišla korak dalje i na svom blogu je napisala otvoreno pismo upućeno voditeljici.

Iako je u obitelji Radeljak tek neko vrijeme, glumica je očigleno "dobro upućena" u sve što se događalo u luksuznom stanu na zagrebačkom Cvjetnom trgu dok je u njemu živjela Vlatka.

Optužba za fizičko nasilje

Lambaša, između ostalog tvrdi da je voditeljica svojedobno zatvarala, danas devetogodišnju djevojčicu u ormar i ubadala vilicom kada nije htjela jesti.

Postavlja se pitanje gdje je cijelo to vrijeme bio Dikan i kako to da on, s obzirom da je toliko brižan otac, nije primijetio da je njegova kći žrtva nasilja. Međutim, Lambaša je i na to, uistinu zanimljivo pitanje pronašla odgovor.

"Najtužnije od svega je bilo kada sam je upitala zašto nije rekla tati da ste je zlostavljali. Odgovorila mi je da ste joj, ukoliko to napravi, zaprijetili još većim batinama. Zar se niste bojali Boga, draga gospođo?", objašnjava glumica na svom blogu.

"Vlatka od Dikana traži novac"

Nadalje, Dolores je optužila bivšu suprugu svog dečka da još uvijek od njega potražuje novac.

"Baš bih voljela znati što je s onih nekoliko tisuća eura koje ste nedavno suzama izvukli za školovanje djeteta Vaše sestre, a koja je na upit kako je djetetu u školi i treba li joj još štogod, ostala posve zbunjena", piše Lambaša.

Optužila je Pokos i da je iskoristila prezime Radeljak kako bi zaradila preko sto tisuća eura posljednjih godina.

Na kraju, kao i predhodnih dana, glumica je voditeljici poručila da s nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će se smjestiti iza rešetaka.

Vrijeme će pokazati kako će na ove optužbe reagirati jedna od bivših Dikanovih supruga, a s obzirom da je i ona najavila tužbu protiv Lambaše, ovaj slučaj neće tako skoro doživjeti svoj vrhunac.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika