18.11.2009. / 17:38

Autor: Andrea Belin

Nezgodan trenutak: Doris Vrečko opet pokazala grudi

Dok se presvlačila iza prozirnog stakla u galeriji Vertigo bara, manekenka i voditeljica (ni)je ni primjetila da su njezine, navodno silikonske dojke u jednom trenutku došle u prvi plan

Foto: PixellFoto: PixellDvadesetšestogodišnju manekenku i voditeljicu Doris Vrečko je isprobavanje haljina za nadolazeći Dreft Fashion Week "skupo" koštalo.

Dok se presvlačila iza prozirnog stakla u galeriji Vertigo bara (ni)je ni primjetila da su njezine navodno silikonske grudi u trenutku neopreznosti došle u prvi plan.

Doduše, Doris ih je pokušavala obuzdati rukama, međutim, ako je uistinu riječ o umjetnim grudima, implantati nisu bili previše poslušni prema svojoj vlasnici. Zanimljivo je što se na kraju ipak odlučila na skidanje grudnjaka.

Na sreću većine pripadnika jačeg spola, objektivi fotoaparata uspjeli su zabilježiti ovaj, za voditeljicu nezgodan trenutak.

Međutim, ovo nije prvi put da su manekenkine grudi pobjegle iz grudnjaka. Na jedanaestom Wella Fashion Weeku prošle godine u Zagrebu, također joj je ispala dojka.

Vezane vijesti

Video: Grudi Nicole Scherzinger ošamutile moćnog Conana

Video: Grudi Nicole Scherzinger ošamutile moćnog Conana

Nicole Scherzinger gostovala je u televizijskoj emisiji Conana O' Briena, a u fokusu su bile njezine - grudi. Razgovor je započeo poprilično… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika