18.11.2009. / 21:24

Autor: Andrea Belin

Dreft Fashion Week Zagreb počinje 26. studenog u Boćarskom domu

Osim glavnih organizatorica, Sarah i Suzy Josipović Redžepagić i mladih dizajnera, na današnjoj pressici su se pojavile i poznate manekenke, primjerice Aleksandra Grdić, Iva Šarić i Josipa Kusić koje su ujedno i zaštitna lica ovogodišnje modne manifestacije. Medijski pokrovitelj je magazin Extra

Aleksandra GrdićAleksandra GrdićTrinaesti po redu Dreft Fashion Week Zagreb počinje već 26. studenog ove godine. Inače, to je jedino internacionalno modno događanje s najdužom tradicijom u Hrvatskoj i regiji.

Kao što je to bio slučaj predhodnih godina i na ovogodišnjem najposjećenijem tjednu mode u Balonu Boćarskog doma, publici će svoje kreacije predstaviti neka nova lica domaćih i stranih dizajnera.

Mare Miloglav, Tatjana Grgurina Vučetić, Ivančica Pahor, Natalio Đangradović, Maion by Marina Prevolšek, Ninchystyle by Nina Šklempe, Marta Buzolić samo su neki od njih koji su predstavili svoje modele na današnjoj press konferenciji koja se održavala u Vertigo baru hotela Antunović.

Osim glavnih organizatorica, Sarah i Suzy Josipović Redžepagić i mladih dizajnera, na pressici su se pojavile i poznate manekenke, primjerice Aleksandra Grdić, Iva Šarić i Josipa Kusić koje su ujedno i zaštitna lica ovogodišnje modne manifestacije.

Vezane vijesti

Aleksandra Grdić ostavila Juru iz Connecta i vratila se Azeru Berberu

Aleksandra Grdić ostavila Juru iz Connecta i vratila se Azeru Berberu

Nakon što se vratila sa Kostarike, gdje je sudjelovala u reality showu "Survivor", manekenka Aleksandra Grdić odlučila se za neke konkretne promjene… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika