19.11.2009. / 13:30

Autor: Totalsport

“Doktorka Mirjana” osvojila Premier ligu!

Marijana Kovačević zove se liječnica alternativne medicine koja u neposrednoj blizini Beograda uspješno liječi teže sportske ozljede tekućim sadržajem iz konjske posteljice

Robin van PersieRobin van PersieMarijana Kovačević zove se liječnica alternativne medicine koja u neposrednoj blizini Beograda uspješno liječi teže sportske ozljede tekućim sadržajem iz konjske posteljice.

“Doktorka Mirjana” postala je pravi hit među premierligaškim nogometašima. Srbijanski reprezentativac Danko Lazović preporučio ju je najprije Robinu van Persieju, napadaču Arsenala koji se ozlijedio u prošlosubotnjem nastupu za reprezentaciju.

- Tretman napreduje vrlo dobro – prenosi The Sun izjavu Robina van Persieja, koji i dalje boravi u jednome beogradskom hotelu te svakodnevno odlazi na tretmane u ordinaciju dr. Kovačević.

Mnogi liječnici odbacuju njezine metode, no igrači iz Premierlige hrle u Srbiju, svi uz dopuštenja liječničkih službi njihovih klubova. Tako su na beogradskom aerodromu u srijedu primijećeni prvotimci Liverpoola Fabio Aurelio i Glen Johnson. Očito su im tretman preporučili Yossi Benayoun i Albert Riera, koji su kod dr. Kovačević bili prije nekoliko dana.

Za njihove su ozljede u liječničkoj službi Liverpoola trajanje oporavka procijenili na tri odnosno pet tjedana. Obojica su nakon samo nekoliko dana čudesno ozdravili nakon beogradskog tretmana.

- Bio sam u Beogradu kod spomenute liječnice i moram reći da se osjećam mnogo bolje. Nadam se da ću biti spreman za tjedan, najkasnije dva – rekao je izraelski veznjak, dok je španjolski reprezentativac otkrio kako se nada da će moći nastupiti već u dvoboju protiv Manchester Cityja predstojećeg vikenda.

Na put u Beograd sada se sprema i skupina igrača Manchester Cityja. Belgijski stoper Vincent Kompany, također Kovačevićkin pacijent, preporučio je njezine usluge suigračima Nigelu de Jongu i Pablu Zabaletti.

Marijana Kovačević zasad misteriozno šuti. Poznato je da nakon tretmana čudotvornim sredstvom traumatizirane dijelove tijela izlaže “izvjesnoj tehnici vibracije čiji je cilj stimuliranje zacjeljivanja vitalnog tkiva”, piše srpski dnevnik Blic.

- Marijana je u tajnosti radila za nekoliko klubova te postizala vrlo uspješne rezultate. Sada je sve, izgleda, izašlo na vidjelo. Ona sama sve skupa shvaća vrlo ozbiljno i to se vidi – izjavio je sam Stapleton, predstavnik menadžerske agencije Star Menagment Signings.

Liječnička komora Srbije odobrila je na ime Marijane Kovačević dozvolu, iako u tamošnjem Ministarstvu zdravlja nije prijavljena ordinacija pod tim imenom.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika