19.11.2009. / 13:22

Autor: Andrea Belin

Prijetnja smrću: Bivši suprug J.Lo tvrdi da ga pjevačica želi ubiti

Ojanija navodno cijelo vrijeme uhode agenti, a s obzirom da je svojoj bivšoj supruzi svojedobno prijetio da će prodati knjigu i zanimljive filmiće u kojima se ona pojavljuje, on smatra da je te ljude angažirala upravo ona

Jennifer LopezJennifer LopezPjevačica Jennifer Lopez našla se u središtu jednog skandala. Naime, njezin bivši suprug Ojani Noa optužuje pjevačicu da ga želi ubiti.

Ojanija navodno cijelo vrijeme uhode agenti, a s obzirom da je svojoj bivšoj supruzi svojedobno prijetio da će prodati knjigu i zanimljive filmiće u kojima se ona pojavljuje, on smatra da je te ljude angažirala upravo ona. Osim toga, Noi su navodno i prijetili smrću.

"Angažirala je ljude da ga prate. Provjerili smo registracije na jednom od automobila i vode upravo do Jennifer Lopez", objasnio je Noin poslovni menadžer, Ed Meyer.

Jennifer naravno, tvrdi da su to obične laži i da će se ovaj nesporazum riješiti na sudu.

"Unatoč negiranju svih optužbi od strane Jennifer Lopez, vjerujemo kako se Ojani Noa nalazi u opasnosti", smatra njegov odvjetnik, Frank Sanes Jr.

Vezane vijesti

Jennifer Aniston i Brad Pitt u najboljoj formi

Jennifer Aniston i Brad Pitt u najboljoj formi

Bivši supružnici Jennifer Aniston i Brad Pitt su proglašeni za slavne osobe u najboljoj formi u četrdesetim godinama prema anketi koju su proveli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika