19.11.2009. / 14:25

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Belje od Mlinara kupilo Moslavku i Tvornicu stočne hrane Popovača

Mlinar je do lipnja bio u sastavu Agrokora, nakon čega je prodan Pekarskoj Kruni

Ivica TodorićIvica TodorićTvrtka Belje, jedna od članica koncerna Agrokor, postala je vlasnikom kutinske tvrtke Moslavka i stopostotni vlasnik Tvornice stočne hrane Popovača. Belje je tvrtke kupilo od Mlinara, koji je do lipnja ove godine bio u sastavu Agrokora, nakon čega ga je kupila osjećka tvrtka Pekarna Kruna.

Belje je putem Zagrebačke burze izvijestilo da je jučer s tvrtkom Mlinar iz Križevaca skopilo ugovor o prodaji i prijenosu dionica tvrtke Moslavka d.d. iz Kutine kojim je Belje kupilo 108.034 dionica Moslavke te time steklo 56,35 posto vlasništva nad tom kutinskom tvrtkom.

Belje kupilo tvrtke od Mlinara

Belje je s Mlinarom potpisalo i ugovor o prodaji i prijenosu poslovnih udjela društva Tvornica stočne hrane Popovača d.o.o. kojim je Belje kupilo sto posto udjela u toj tvornici iz Popovače.

U istoj se obavijesti navodi i da je Belje jučer s tvrtkom Moslavka sklopilo ugovor o prodaji i prijenosu poslovnih udjela društva Moslavka Ratarstvo d.o.o. iz Kutine kojim je Belje kupilo sto posto udjela u toj tvrtki.

Vezane vijesti

Mercator ostao bez Uprave zbog propale prodaje Agrokoru?

Mercator ostao bez Uprave zbog propale prodaje Agrokoru?

Uprava najvećeg slovenskog trgovačkog lanca Mercatora kasno sinoć podnijela je neopozivu ostavku na svoj položaj. Odlazak čelnih ljudi Mercatora… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika