19.11.2009. / 15:27

Autor: Totalsport

Tottenham: Modrić definitivno nije spreman za Wigan

Luka Modrić, vezni nogometaš Tottenhama, neće nastupiti u dvoboju 13. premierligaškog kola predstojeće nedjelje, u kojem londonski klub dočekuje Wigan

Luka ModrićLuka ModrićLuka Modrić, vezni nogometaš Tottenhama, neće nastupiti u dvoboju 13. premierligaškog kola predstojeće nedjelje, u kojem londonski klub dočekuje Wigan.

Engleski mediji pišu da je trener Harry Redknapp definitvno prekrižio Hrvata jer Modrić još nije spreman za povratak na travnjake. Daily Mail tako navodi da Modrić i dalje mora nastaviti raditi u teretani.

Prošla su već tri mjeseca otkako se Modrić ozlijedio krajem kolovoza u dvoboju s Birmingham Cityjem. Napuknula mu je tada desna potkoljenična kost, fibula. U londonskom su se klubu nadali da bi se mogao oporaviti već nakon šest tjedana. Dosad je prošlo njih 12.

Engleski mediji također pišu da Redknapp na White Hart Lane pokušava dovesti dvojicu napadača: jedan je 22-godišnji Francuz Hatem Ben Arfa, koji zbog incidenta s trenerom Didierom Deschampsom na treningu najvjerojatnije napušta Marseille, dok je drugi 28-godišnji Kongoanac Lomana Lua Lua, bivši napadač Newcastlea i Portsmutha, sada igrač katarskog Al-Arabija.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika