19.11.2009. / 15:27

Autor: Andrea Belin

4 savjeta za seks o kakvom ste oduvijek sanjali

Premda smatrate da ne postoji ništa što bi između vas i vaše bolje polovice probudilo strasti, vrijeme je da se obostrano zadovoljite se kao što ste to činili na početku veze. Ukoliko primjenite nekoliko naših savjeta, uopće ne sumnjamo da će vaš seksualni život biti na vrhuncu

Probudite strasti u automobiluProbudite strasti u automobiluVećina parova nakon nekoliko godina veze ili braka pokušava uživati u nezaboravnim trenucima sa svojom boljom polovicom kao što su to činili na početku. Međutim rijetki su oni koji uspiju otkriti pravi recept kvalitetnog seksualnog odnosa. Ukoliko pripadate toj kategoriji ljudi, vrijeme je da poslušate neke od naših savjeta za koje jamčimo da će probuditi strasti između vas i partnera!

Seksajte se u automobilu

Vjerujemo da ste i vi svoja prva seksualna iskustva doživjeli u automobilu. Ovo je idealna prilika da se vratite u prošlost i sjetite se koliko ste uživali s partnerom. Dakle, umjesto spavaće sobe, za promjenu se zabavite na zadnjem sjedištu vašeg automobila. najbolje bi bilo da se uputite na neko romantično mjesto, ali biti će dovoljno ako se poseksate i u vlastitoj garaži.

Vježbajte zajedno

Ako se osjećate tromo i nemate volje za zabavom u spavaćoj sobi, velika je vjerojatnost da vam nedostaje fizičke aktivnosti. Nema ništa loše u tome da tjelovježbu prakticirate sa svojom boljom polovicom. Znojna tijela i jedan zavodljivi pogled odmah će vas uputiti u vašu sobu.

Tijekom seksa nemojte pauzirati

Pričekajte partnera u spavaćoj sobi s tim da na sebi imate izazovno rublje, a svjetla su maksimalno prigušena. Jedan zavodljiv pogled za vrijeme njegovog ulaska biti će mu sasvim dovoljan da se poželi baciti na vas. Međutim, nemojte ubrzavati proces zadovoljavanja. Započnite igru nježnim dodirima i poljupcima i tek onda pređite na višu razinu s tim da seksualni odnos u niti jednom trenutku ne smijete prekidati.

Vežite se

Najprije pripremite potreban materijal i nakon što on legne u krevet, zavežite mu ruke. Zatim ga natjerajte da vas pokuša skinuti. Situacija će se zahuktati kada dođe do komada odjeće koje ne može dohvatiti. Ovakva zabava će vam prvenstveno poslužiti kao zabava, a kada pređete na drugu razinu i kao predigra.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika