19.11.2009. / 15:59

Autor: Totalsport

Ronaldo izdao autobiografiju na španjolskom jeziku: Majku pitam za sve

Za igračkih dana u Manchester Unitedu Cristiano Ronaldo (24) objavio je autobiografiju naziva “Moments. The way I fell”, čije je izdanje na španjolskom jeziku ovih dana ugledalo svjetlo dana

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoZa igračkih dana u Manchester Unitedu Cristiano Ronaldo (24) objavio je autobiografiju naziva “Moments. The way I fell”, čije je izdanje na španjolskom jeziku ovih dana ugledalo svjetlo dana.

Na taj se potez nogometaš, čiji je transfer iz redova “crvenih vragova” u Real Madrid plaćen rekordnih 94 milijuna eura, odlučio jer presjek dosadašnjeg dijela karijere i onoga što se zbivalo izvan travnjaka želi ponuditi i svojim novim navijačima i obožavateljima.

“Moje je ime Cristiano Ronaldo”, uvodne su riječi knjige koja broji 200-tinjak stranica kroz koje Portugalac opisuje dječačke snove, obiteljski život, i put od nogometnih početaka do statusa svjetske zvijezde.

Nogometaš kojem je 2008. godine pripala nagrada Međunarodne nogometne federacije (FIFA) za najboljeg na svijetu, čemu je prethodilo osvajanje i Zlatne lopte, u knjizi posebnu pažnju usmjeruje majci koju opisuje “najboljim prijateljem”.

“Nju pitam za gotovo sve savjete. Slušam ju jer mislim da je osoba koja me može savjetovati za stvari koje bih trebao činiti, kao i one koje ne bih. Obožavam svoju majku i želim joj da bude zdrava i sretna”, piše slavni nogometaš.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika