19.11.2009. / 16:09

Autor: Totalsport

ATP finale: Federer na Verdasca, Nadal na Söderlinga

Škot Andy Murray i osvajač US Opena Juan Martin del Potro međusobnim će ogledom u nedjelju otvoriti ATP finale u londonskoj O2 Areni

Rafael NadalRafael NadalŠkot Andy Murray i osvajač US Opena Juan Martin del Potro međusobnim će ogledom u nedjelju otvoriti ATP finale u londonskoj O2 Areni.

Prvi je to dvoboj skupine A nakon kojega će uslijediti ogled vodećeg tenisača svijeta, Švicarca Rogera Federera i Španjolca Fernanda Verdasca.

Borbe u skupini B otvorit će drugi svjetski reket Španjolac Rafael Nadal i švedski tenisač (zamjena za ozlijeđenog Andyja Roddicka) Robin Söderling, igrač koji je u svibnju ove godine prekinuo četverogodišnju Nadalovu vladavinu u Roland Garrosu izbacivši ga u osmini finala turnira koji je kasnije pripao Federeru.

Srbin Novak Đoković, inače branitelj naslova osvojenog prošle godine u Šangaju, u prvome kolu skupine B najjačeg dvoranskog turnira igrat će protiv Rusa Nikolaja Davidenka.

Osvoji li netko od osmorice veličanstvenih turnir bez ijednog poraza, zaradit će 1.68 milijuna američkih dolara.

Vezane vijesti

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

Drugi i treći tenisač na svijetu, Španjolac Rafael Nadal i Švicarac Roger Federer, startali su s pobjedama prvog tjedna održavanja ATP turnira na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika