19.11.2009. / 19:20

Autor: Totalsport

Uprava Bayerna: Van Gaal misli da sve može sam

Budućnost nizozemskog trenera Louisa van Gaala na klupi bavarskog nogometnog giganta Bayern Münchena je sve samo ne sigurna, pišu njemački mediji

Louis van GaalLouis van GaalBudućnost nizozemskog trenera Louisa van Gaala na klupi bavarskog nogometnog giganta Bayern Münchena je sve samo ne sigurna, pišu njemački mediji.

Predsjednik kluba Franz Beckenbauer i generalni menadžer Uli Höneß u zajedničkom intervjuu za Bild nisu se libili kritizirati Van Gaala, kojemu rezultati u dosadašnjem dijelu sezone nikako ne idu u prilog. Tako je Bayern u Bundesligi nakon 12 odigranih kola tek osmi na ljestvici sa šest bodova zaostatka za liderom Bayer Leverkusenom kojeg dočekuje u nedjelju na Allianz Areni, dok Bavarcima u Ligi prvaka prijeti ispadanje (tek treće mjesto u skupini B, četiri boda manje od drugoplasiranog Juventusa).

- Louis van Gaal misli da sve probleme može sam riješiti. Ali jedna osoba nije sposobna sve srediti sama - rekao je Honeß, na što se nadovezao Beckenbauer:

- Mora naučiti kako raspodijeliti odgovornosti.

Iako u klubu kažu da nemaju namjeru raditi kadrovske promjene barem do Božića, činjenica je kako su kritike na račun trenera sve otvorenije.

- Naš je odnos iskren i kritike su dobronamjerne. Ne možemo govoriti da je sve sjajno kada smo na osmom mjestu - zaključio je Höneß.

Vezane vijesti

DHB Pokal: HSV posljednji polufinalist

DHB Pokal: HSV posljednji polufinalist

Rukmetaši HSV-a posljednji su polufinalisti njemačkog kupa. "Hrvatski" Bundesligaš slavio je u četvrtfinalu protiv Auea s uvjerljivih 36-27, a svoj,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika