20.11.2009. / 01:55

Autor: Totalsport

Cannavaro: Henry je trebao biti korektan i ne slaviti

Branič Juventusa i talijanske nogometne reprezentacije Fabio Cannavaro (36) komentirao je kontroverzno izboren odlazak Francuske na Svjetsku nogometnu smotru u Južnoafričkoj Republici

Thierry HenryThierry HenryBranič Juventusa i talijanske nogometne reprezentacije Fabio Cannavaro (36) komentirao je kontroverzno izboren odlazak Francuske na Svjetsku nogometnu smotru u Južnoafričkoj Republici.

Sporan je naravno gol iz 13. minute produžetka uzvratnog dokvalifikacijskog dvoboja na Stade de Franceu koji je "tricolorima" donio ukupnu 2-1 pobjedu nad Irskom. Postigao ga je William Gallas, na asistenciju Thierryja Henryja koji se prilikom ukroćivanja lopte na očit način poslužio rukom.

- Žao mi je Trapattonija (Giovanni, izbornik Irske i bivši izbornik Italije, op.a.). Nakon gola Henry je trebao imati obzira i ne slaviti. Možda bi bilo bolje da je ostao miran - rekao je Cannavaro za klupske internet stranice, uz dodatak:

- Francuska je imala sreće jer je naišla na protivnika koji se ponio sportski, jer inače mislim da bi utakmica zbog protesta bila zaustavljena.

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika