20.11.2009. / 02:27

Autor: Ivica Medo

Ćiro se ne želi odreći 750.000 eura i zato želi ostati izbornik BiH?

Nakon poraza od Portugala Miroslav Blažević ponudio je sliku vidno utučenog starca na klupi BiH reprezentacije, ali već sutradan na Sportal.hr pojavila se priča kako je uzrok trenutačne Ćirine nesanice njegov lukrativni ugovor s Nogometnim savezom BiH

Miroslav BlaževićMiroslav BlaževićNetko je rekao da mediji mogu sve, pa i više od toga. Sudbina Miroslava Blaževića Ćire i njegov tretman u medijima najplastičniji je primjer prethodne tvrdnje. Ćiro je do jučer bio "bosanski kralj", a već danas polako postaje "lovac u mutnom".

Nakon poraza od Portugala Miroslav Blaževič ponudio je sliku vidno utučenog starca na klupi BiH reprezentacije, ali već sutradan na Sportal.hr pojavila se priča kako je uzrok trenutačne Ćirine nesanice njegov lukrativni ugovor s Nogometnim savezom BiH.

Prema navodima Sportal.hr novinar FTV-a Avdo Avdić priprema prilog upravo o tom ugovoru zbog kojeg ga je, navodno, nakon utakmice s Portugalom verbalno napao Emir Spahić zahtijevajući da se taj prilog stopira.

U tom prilogu navodno bi trebalo biti objavljeno da Ćiro zarađuje kao izbornik BiH oko 750.000 eura godišnje, što je 600.000 eura više od plaće hrvatskog izbornika Slavena Bilića, a Sportal.hr navodi da Ćiro upravo zbog toga želi podršku medija i publike kako bi ostao izbornik BiH.

U tih 750 tisuća ulaze Ćirina plaća, nagrade, te 70 posto od svakoga sponzorskoga ugovora koji on donese BiH savezu.

Sportal.hr ističe i navodni pravi razlog zbog čega Zvjezdan Misimović nije nastupio u uzvratnoj utakmici s Portugalom. Službena verzija kaže da je Misimović bio ozlijeđen, a navodno je došlo do sukoba između njega i izbornika Blaževića, pa Misimović nije htio igrati u uzvratu.

Također, tretmanom u BiH reprezentaciji navodno nije zadovoljna ni zvijezda Lyona Pjanić.

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika