20.11.2009. / 10:11

Autor: Andrea Belin

Kraj ili novi početak: "The Oprah Winfrey Show" se uskoro ukida

Američke televizijske mreže u izvješćima navode kako se neslužbeno doznaje da Oprah W nakon 2011. planira pokrenuti svoju kablovsku televiziju

Oprah WinfreyOprah WinfreyOprah Winfrey, voditeljica najgledanijeg dnevnog 'talk-showa' u Americi, svoju će emisiju prestati emitirati 2011. godine nakon 25 sezona.

Kako je objavila njezina producentska kuća Harpo Productions, Winfrey planira u programu uživo u petak, objaviti datum posljednjeg "The Oprah Winfrey Showa".

Inače, Winfrey je televizijsku karijeru počela u Nashvilleu i Baltimoreu, prije nego što se 1984. preselila u Chicago kako bi na TV postaji WLS vodila jutarnju emisiju "A.M. Chicago". Ta je emisija 1985. preimenovana u "The Oprah Winfrey Show".

Godinu poslije osnovala je svoju producentsku kuću Harpo, a 1990. otvorila je Harpo Studios u Chicagu.

U siječnju 2008., Winfrey je pokraj svog televizijskog studija otvorila The Oprah Store, trgovinu suvenirima i modni butik na 500 četvornih metara, koji nakon snimanja show programa svakoga dana posjeti u prosjeku 250 njezinih obožavateljica.

Oprah Winfrey izdaje i svoj magazin "O", na čijoj je naslovnoj stranici uvijek ona.

Američke televizijske mreže u izvješćima navode kako se neslužbeno doznaje da Oprah W nakon 2011. planira pokrenuti svoju kablovsku televiziju.

Vezane vijesti

Oprah dobiva počasnog Oscara za humanitarni rad

Oprah dobiva počasnog Oscara za humanitarni rad

Poznata američka televizijska voditeljica i humanitarka Oprah Winfrey jedna je od ovogodišnjih dobitnika počasnog Oscara koje američka Akademija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika