20.11.2009. / 10:44

Autor: Andrea Belin

Trenutak istine: Poželio da mu umre supruga kako bi oženio ljubavnicu

Četrdesetogodišnji Antun Antunović iz Rijeke uglavnom je govorio o odnosu sa svojom dragom s kojom živi već dvadeset i jednu godinu. Između ostalog je kazao da je poželio smrt supruge kako bi mogao ostatak života provesti sa svojom ljubavnicom

Antun Antunović; Foto: Nova TvAntun Antunović; Foto: Nova TvTridesetčetverogodišnji Danijel Matešković iz Zagreba odgovarao je na škakljiva pitanja Jasne Nanut i ovog četvrtka. Između ostalog, je priznao da je vodio cyber seks putem kamere, a zanimljivo je što mu djevojka Tina to nije zamjerila, štoviše, ona smatra da takav način vođenja ljubavi nije prevara.

Na pitanju skriva li od Tine golišave fotografije nekih djevojaka, Danijel je odgovorio negativno, što je poligraf prepoznao kao laž.

Nakon Danijela, na vruću stolicu je sjeo četrdesetogodišnji Antun Antunović iz Rijeke. Sa suprugom Alice živi već dvadeset i jednu godinu i ima dvije kćeri.

Riječanin prokockao 100.000 kuna

Najšokantniji trenutak showa zasigurno je bio kada je Antun otkrio da je poželio smrt supruge kako bi mogao oženiti ljubavnicu. Osim toga, kazao je kako je supruzi jednom nešto prilikom poklonio što je ustvari bilo namjenjeno nekoj drugoj osobi. Kasnije je priznao da je prokockao više od sto tisuća kuna. Otkrio je da svoju najvažniju erogenu zonu naziva slonićem, a malo iznad penisa dao si je i istetovirati ovu životinju.

Antun je kazao da je bio u vezi sa ženom koja ga je uzbudila preko telefona, a kada bolje razmisli uopće se ne sjeća s koliko je žena spavao u životu, a jedna se tijekom odnosa pomokrila po njemu. S nekim ljubavnicama seksao se i u svom bračnom krevetu koji je dosad mijenjao već dva puta.

Na pitanje bi li volio da mu se kćeri udaju za nekog poput njega, nije morao odgovoriti jer ga je spasio prijatelj koji je pritisnuo gumb.

Vezane vijesti

Trenutak istine: Mario Plušćec naplaćivao seks starijim ženama

Trenutak istine: Mario Plušćec naplaćivao seks starijim ženama

Dvadesetšestogodišnji Mario Plušćec je odgovarao na škakljiva pitanja Jasne Nanut i ovog četvrtka u showu "Trenutak istine". Iako mu je sadašnja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika