20.11.2009. / 11:58

Autor: Boris Bilas

Na ulazu u Split gradi se trgovački centar od 175 mil. eura

Za splitsku četvrt Mejaši početkom godine je izrađen veliki projekt, nazvan "Vrata Splita", koji predviđa gradnju niza stambenih, poslovnih, trgovačkih i turističkih sadržaja s tornjevima visokim i do 35 katova

Ovako bi trebala igledati "Vrata Splita" (Foto: urbanizam.hr)Ovako bi trebala igledati "Vrata Splita" (Foto: urbanizam.hr)Splitska Tulipan grupa u suradnji s tvrtkom za upravljanje trgovačkim objektima ECE International iz Hamburga u prvoj polovici iduće godine počet će graditi trgovački centar u Splitu u koji će investirati 175 milijuna eura, doznaje business.hr.

Tulipan grupa otkupila je više od 78.000 četvornih metara zemljišta u splitskom kotaru Mejaši, a sam trgovački centar trebao bi biti na 60.500 četvornih metara u kojima bi bilo 225 maloprodajnih dućana te niz dodatnih sadržaja poput kinodvorane, kuglane i dječjeg parka. Otvaranje ovog centra najavljeno je sredinom 2012. godine.

Za splitsku četvrt Mejaši početkom godine je izrađen veliki projekt, nazvan "Vrata Splita", koji predviđa gradnju niza stambenih, poslovnih, trgovačkih i turističkih sadržaja s tornjevima visokim i do 35 katova.

Cjelokupni projekt "Vrata Splita", u okviru kojega bi bio i trgovački centar Tulipan grupe, ukupne je površine od čak 900.000 četvornih metara, a područje je podijeljeno u tri cjeline. Tulipan grupa bi svoj trgovački centar gradila u najvećoj, zoni A, u čijem bi središtu bio veliki trg okružen sa poslovnih i hotelskih tornjeva, koji bi tvorili budući splitski "City", piše business.hr.

Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika