20.11.2009. / 12:28

Autor: Totalsport

Ardiles: Uživam gledati Luku Modrića

Nekadašnji veliki nogometaš Tottenhama i bivši trener zagrebačkog Dinama, Osvaldo Ardiles (57), u razgovoru za Camden New Journal nahvalio je hrvatskog veznjaka Luku Modrića

Luka ModrićLuka ModrićNekadašnji veliki nogometaš Tottenhama i bivši trener zagrebačkog Dinama, Osvaldo Ardiles (57), u razgovoru za Camden New Journal nahvalio je hrvatskog veznjaka Luku Modrića.

Ardiles je tijekom igračke karijere branio boje Spursa od 1978. do 1988. godine i u tom je periodu osvojio dva FA Cupa kao i Kup UEFA (1984.). Kao trener je vodio Spurse između 1992. i 1994., ali nije imao previše uspjeha, a 1999. je bio trener Dinamo koji je tada igrao pod imenom Croatia.

- Luka Modrić je važan igrač za nas. Zaista uživam gledajući ga kako igra i njegova ozljeda ove jeseni bila je teška za nas, jer je pokazivao svoju klasu u kolovozu - rekao je legendarni argentinski reprezentativac Ardiles.

Prošla su već skoro tri mjeseca otkako se Modrić ozlijedio 28. kolovoza u dvoboju s Birmingham Cityjem. Napuknula mu je tada fibula desne noge, a u londonskom klubu željno iščekuju njegov povratak na travnjake koji bi se trebao dogoditi nerednih tjedana.

- Često gledam Spurse i volim ići na White Hart Lane. Momčad ove sezone zaista dobro igra unatoč izostanku nekih važnih igrača. Ali ako nakon Nove godine uspijemo ostati zdravi, mislim da ćemo uhvatiti mjesto u Ligi prvaka. Sigurno imamo momčad za to.

Na kraju je Argentinac pohvalio i rad menadžera Spursa Harryja Redknappa:

- Jasno se može vidjeti da se Harryjeve naredbe poštuju i da on ima jasnu ideju kako Tottenham treba igrati.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika