20.11.2009. / 15:26

Autor: Andrea Belin

Novi početak: 4 savjeta kako konačno preboljeti razvod

Ukoliko ste se našli u ovoj, zaista teškoj situaciji, ne bi bilo loše da najprije uklonite sve stvari koje vas na bilo koji način povezuju s bivšom boljom polovicom. Nakon toga se počnite baviti nekim sportom, posjetite salon za uljepšavanje i dogovorite sastanak s prijateljima

Morate krenuti daljeMorate krenuti daljeGotovo da ne postoji razvedena osoba koja nakon raskida braka nije pala u depresiju. Ovakvo stanje nije nimalo iznenađujuća pojava s obzirom da je samopouzdanje nakom prekida jednako nuli, a i sama pomisao da ostatak budućnosti gradite sami, nije baš ohrabrujuća. Ukoliko ste se i vi, na žalost, našli u takvoj situaciji, donosimo nekoliko savjeta kako s lakoćom nastaviti život kao da se ništa nije dogodilo!

1. Brinite o zdravlju

Nakon raskida braka, naročito pripadnice nježnijeg spola, prestaju brinuti o svom izgledu. Fizička aktivnost im je također zadnja stvar na svijetu o kojoj razmišljaju, a što je najgore, izoliraju se od ostatka svijeta.

Ako ste se pronašli u ovom opisu, vrijeme je da svoj život dovedete u red. Pitate se kako? Za početak, dogovorite druženje sa svojim najboljim prijateljicama. Zatim posjetite frizera ili neki salon za uljepšavanje, a nakon toga odaberite neki sport u kojem ćete se osloboditi bijesa.

2. Ne spominjite bivšeg

Kada izgubimo osobu koju smo neizmjerno voljeli, u pravilu pamtimo samo lijepe trenutke koje smo s njom doživjeli. Međutim, takvo razmišljanje nije dobro za psihičko stanje osobe. Dakle, radije se pokušajte sjetiti njegovih mana jer na taj način ćete ga lakše potisnuti u sjećanje.

3. Uklonite zajedničke slike

Ovo je idealna prilika da napokon uklonite sve nepotrebne stvari iz vašeg stana, ali najprije se riješite svih zajedničkih fotografije, njegovih poklona i ostalih sitnica koje su vas do nedavno povezivale. Ukoliko ih ipak ne želite ukloniti u potpunosti, za početak ih maknite iz svog videokruga. Postoji šansa da ćete vremenom na njih i zaboraviti.

4. Morate biti čvrsti

Kako bi se što prije pomirili s novonastalom situacijom, ne bi bilo loše da potražite zabavu s nekim drugim muškarcem. Pokažite sami sebi da ste dovoljno čvrsta osoba koja se može nositi s problemima. Ne bi bilo loše da prije toga obavite jedan kvalitetan shopping jer ćete se osjećati zadovoljnije.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

registracija
8/11/06

Willie, 20.11.09. 23:23

Bože! Ovako "plitke" savjete još nisam pročitao. :(
Pitam se dali se radi o osobnom iskusvu?
Završetak je odličan, kao: raširi noge nekom drugom i odi u shopping (kupovina?) ako imaš novaca.;)
Sažetak: bez tvrdog đoke i puno novaca nema ni zadovoljstva. ;)) .... ostalo je sve .... praznina.;))
Svaka čast, Andrea!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika