21.11.2009. / 15:31

Autor: Hina

Hebrangov bojkot: Na HTV nisam došao jer nejednako tretiraju kandidate

"To je moj prosvjed protiv neravnopravnog tretmana kandidata u pretkampanji na HRT-u", rekao je Hebrang Hini u telefonskom razgovoru upitan koji su razlozi njegova nedolaska na HTV-ovo sučeljavanje predsjedničkih kandidata

Andrija HebrangAndrija HebrangPredsjednički kandidat HDZ-a Andrija Hebrang izjavio je da jučerašnjem televizijskom sučeljavanju predsjedničkih kandidata nije nazočio u znak prosvjeda protiv HTV-ovog neravnopravnog tretmana predsjedničkih kandidata u pretkampanji što ocjenjuje "političkim krojenjem".

"To je moj prosvjed protiv neravnopravnog tretmana kandidata u pretkampanji na HRT-u", rekao je Hebrang Hini u telefonskom razgovoru upitan koji su razlozi njegova nedolaska na HTV-ovo sučeljavanje predsjedničkih kandidata.

Tri puta manja minutaža od Bandića

Naveo je kako je agencija koja prati postotak pojavljivanja na HRT-u utvrdila da se od 1. listopada do 15. studenoga, odnosno u šest tjedana pretkampanje, u Dnevniku i Otvorenom, kao nagledanijim emisijama, Milan Bandić pojavio 44 minute. Slijedi Nadan Vidošević s 38 minuta, treći je Ivo Josipović (35), četvrta Vesna Pusić (29), peti Damir Kajin (21), šesti Miroslav Tuđman (17), a sedmi on s 15 minuta pojavljivanja.

"Imam tri puta manju minutažu od Bandića, dva puta manju od Josipovića", rekao je Hebrang koji drži da je tu riječ o "političkom krojenju".

"To je političko krojenje s ciljem da se ulazak u drugi krug riješi u pretkampnji, jer u kampanji zakon jamči ravnopravnost kandidata na HTV-u", ocijenio je HDZ-ov predsjednički kandidat.

Šivanje odijela

Dodao je kako je svojim nedolaskom htio birače upozoriti na takvu politiku kako bi je mogli "uzeti u obzir pri svojem izboru kandidata", a HRT-u je poručio: "Vi ste pokušali skrojiti drugi krug, ali to odijelo ću sašiti ja".

HTV predviđa još jedno sučeljavanje kandidata na samom kraju kampanje, a Hebrang kaže kako će se tom sučeljavanju odazvati.

"Jučerašnji nedolazak bio je upozorenje jer ne mogu na drugi način upozoriti birače", rekao je.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 21.11.09. 15:58

haaha debil, nisi ti došao jer nemaš što pametno reći zato nisi došao ko ni onaj mikšić, on je na putu .. pih sere mi se od vas palamudera


registracija
15/11/06

rimaz, 21.11.09. 15:58

Opet kreće urota protiv Hebranga. Nije mu jasno da mu je Sanader smjestio Bandića tako da neće proći u drugi krug. Vrijeme mu je da se posveti naučnom radu za odlazak u mirovinu.


registracija
9/8/09

vinko12, 21.11.09. 16:41

Komunjare nastoje na sve moguce nacine da ustolice mesicevog ideloskog nasljednika.Nece im ovaj put uspjeti, Hebrang pobjedjuje u prvom krugu. Dosta nam je udbasko-komunjarskih mesicevih moralnih zlocinaca koji vladaju u RH.


registracija
6/10/09

pfefer, 21.11.09. 16:53

bankar ti si debil novi predsjednik za hrvate je hebrang


registracija
25/10/09

sunce55, 21.11.09. 18:08

A kako bi bilo da nas Hebrang poštedi i svoje
prisutnosti na izborima tj. da ga nema na listiću uopće.
Bilo bi to lijepo iznenađenje.
Ali nismo mi te sreće.


registracija
8/11/06

Willie, 21.11.09. 18:30

... svi ovi što se zalažu za Hebranga su poput njega: on bi da mu zanose jaja u krivini ..... ako ne, ... onda se neće pojaviti.
"Veliki Hrvat" koji, kako sam kaže, pristojno laže. ;), tj. uglavnom ne govori istinu.
Nije on više ni za nauku. Jedino gdje bi možda nešto postigao (?) .... da, neka skuplja gliste nakon kiše i besplatno ih dijeli ribičima. ;)))
Tu nema šta zajebati.


registracija
27/7/09

verina, 21.11.09. 20:34

Hebrang je kandidat koji se pita što uopće radi u ovim izborima...gurnuli su ga u nešto što nije mogao odbiti, a zna da šanse nema, pa se ni ne trudi previše.


registracija
8/8/09

tovar62, 21.11.09. 22:02

Bandic,Primorac,Jurcevic su sami trebali biti u kampanji,a ovi svi drugi negdje u tunelu kopati...


registracija
16/6/09

Trenk, 22.11.09. 20:52

Cini mi se da je televiziju osmislio Hebrang i sumnjam da se na toj televiziji radi bilo sta protiv njegove volje. Samo sto on nije tu da pobjedi- on je tu da zamuti vodu u kojoj treba da pobjedi Vidosevic, na vrijeme izvucen iz HDZ-a i sudeci po reklami, debelo financiran mafijaskim novcem. Drugi koji muti vodu je Bandic i u koliko ne glasamo za Vidosevica on ce biti Bozji dar kako ce nam vjerojatno preporciti crkva ili bojim se bozja kazna-aokalipsa Hrvatske.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika