21.11.2009. / 17:47

Autor: Hina

Kuba nudi muškarcima besplatne implantate spolovila

Ta se operacija ranije provodila samo u "razvijenim zemljama", po "iznimno visokoj cijeni", piše službeni dnevnik Juventud Rebelde ističući kako je ta usluga na Kubi posve besplatna za domaće državljane

Spolno nemoćni Kubanci kojima vijagra ne pomaže odsad mogu dobiti besplatne implantate koje će im osigurati komunistička vlast na tom otoku, objavio je tisak u Havani.

Po riječima urologa Juana Carlosa Yipa, veći broj "muškaraca iznad 40 godina" u pokrajini Camaguey, na istoku Kube, podvrgnuo se operaciji "implantacije spolovila izrađena od silikona i srebra" koji rješava probleme s erekcijom.

Ta se operacija ranije provodila samo u "razvijenim zemljama", po "iznimno visokoj cijeni", piše službeni dnevnik Juventud Rebelde ističući kako je ta usluga na Kubi posve besplatna za domaće državljane.

Najčešći korisnici takvih implantata jesu dijabetičari, muškarci koji imaju problema s cirkulacijom, oboljeli od degenerativnih bolesti i povišena kolesterola. Kako piše Juventud Rebelde, novi postupak bi trebao omogućiti muškarcima da "potpuno uživaju u spolnom činu" i "podići moral i kvalitetu života muškarca i njegove partnerice".

Vezane vijesti

Umro legendarni kubanski boksač Teofilo Stevenson

Umro legendarni kubanski boksač Teofilo Stevenson

Svjetska i kubanska amaterska boksačka legenda Teofilo Stevenson, trostruki olimpijski pobjednik u teškoj kategoriji, umro je od srčanog udara u 60.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika