21.11.2009. / 23:59

Autor: Totalsport

Wenger ne šmeka Beograđanku 'doktorku Mirjanu': Nisam pobornik alternativne medicine

Kontroverzna beogradska liječnica alternativne medicine, Marijana Kovačević, u posljednje je vrijeme iznimno popularna u svijetu ozlijeđenih nogometaša

Arsene WengerArsene WengerKontroverzna beogradska liječnica alternativne medicine, Marijana Kovačević, u posljednje je vrijeme iznimno popularna u svijetu ozlijeđenih nogometaša.

Nakon Fabija Aurelija, Glena Johnsona, Yossija Benayouna i Alberta Riere, ovih dana su se u Beogradu pojavili i Frank Lampard, te Robin van Persie, koji su se ozlijedili tijekom posljednjih reprezentativnih akcija.

Nizozemac Van Persie, inače igrač londonskog Arsenala i suigrač hrvatskog reprezentativca Eduarda, je potrgao ligamente gležnja desne noge na prijateljskom ogledu Italije i Nizozemske i slijedi mu šest tjedana pauze, a odlučio je, pak, na preporuku svih spomenutih nogometaša iz Premiershipa, osjetiti"zlatne ruke" doktorice Kovačević.

O svemu tome mišljenje ima trener Arsenala Arsene Wenger:

- Nisam pobornik alternativne medicine, ali isto tako nisam doktor da odlučujem što je dobro, a što ne. No, imam sasvim dosta podloge za napisati knjigu o čudnom tretiranju mnogih ozljeda takvim medicinskim putem. Za Van Persieja želim da se što prije vrati na travnjak, a to što je odlučio otići tamo gdje već jest, to je njegov izbor - rekao je Wenger i dodao:

- Jasno mi je da svi nogometaši žele oporavak raditi u svojim rodnim zemljama, pogotovo ako je to moguće u rodnom gradu. No, ovaj odlazak Van Persieja u Beograd mi i nije logičan, ali nisam ovdje da sudim po toj temi. Mogu samo dati preporuku.

Vezane vijesti

Wenger: Hrvatska je autsajder

Wenger: Hrvatska je autsajder

Menadžer Arsenala Arsene Wenger analizirao je za klupsku internetsku stranicu stanje i šanse u skupini C na Europskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika