23.11.2009. / 08:30

Autor: Totalsport

Rummenigge razočaran, Hoeness nagovještava odlazak Riberyja

Bayern ne može nikoga pobijediti. Već treću bundeligašku utakmicu zaredom bavarski nogometni klub remizira. U nedjelju je jedan bod s Allianz Arene odnio vodeći Bayer. Završilo je 1-1

Karl-Heinz RummeniggeKarl-Heinz RummeniggeBayern ne može nikoga pobijediti. Već treću bundeligašku utakmicu zaredom bavarski nogometni klub remizira. U nedjelju je jedan bod s Allianz Arene odnio vodeći Bayer. Završilo je 1-1.

- Razočarani smo svi, jer pozicija na ljestvici ne dopada se nikome: niti navijačima, niti treneru, niti momčadi, niti nama u rukovodstvu - izjavio je izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

- Treba nam oslobođenje u igri. Protiv Bayera ga nismo dočekali. U prvom smo poluvremenu gledali dobru utakmicu obaju suparnika, no na koncu se broje bodovi, a mi s jednim ne možemo biti zadovoljni. Moramo se svi skupa uprijeti i skupa s igračima omogućiti da stvari krenu nabolje. Pokušavamo to cijelo vrijeme u nadi da će nas jednom krenuti - dodao je.

S druge strane, direktor kluba na odlasku i budući nasljednik Franza Beckenbauera na mjestu predsjednika, Uli Hoeness, izrazio je bojazan da će Bayern ostati bez Riberyja ne osvoje li Bavarci ove godine pokoji trofej.

- On mora osjećati da s Bayernom može osvajati naslove. Ukoliko izgubi taj osjećaj, otići će - izjavio je Hoeness, pojasnivši da Ribery od vodstva kluba nikad nije tražio da ga pusti:

- Nikada. Jedino mi je jednom rekao da bi radije u Real Madrid nego u Chelsea kada bismo ga odlučili prodati. Franck je sjajan nogometaš. Kad je u optimalnoj formi, čisti je nogometni genij.

Vezane vijesti

Tom Starke iz Hoffenheima u Bayern

Tom Starke iz Hoffenheima u Bayern

Dosadašnji prvi čuvar mreže Hoffenheima Tom Starke (31) sljedeće će tri sezone biti član Bayerna. Ugovor je potpisao nakon što je tijekom srijede… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika