23.11.2009. / 09:30

Autor: Totalsport

Messijeva ozljeda ipak lakša, Marquez nema svinjsku gripu

Nedjeljno je poslijepodne donijelo nekoliko dobrih vijesti Pepu Guardioli, treneru europskog nogometnog prvaka Barcelone

Lionel MessiLionel MessiNedjeljno je poslijepodne donijelo nekoliko dobrih vijesti Pepu Guardioli, treneru europskog nogometnog prvaka Barcelone.

Klupski su liječnici nakon detaljnih pregleda Lionela Messija poslali poruku kako bi sjajni argentinski napadač ipak mogao zaigrati već u utorak protiv Intera u 5. kolu Lige prvaka.

Messi je u subotnjem dvoboju Barcelone protiv Athletica u Bilbau ozlijedio bedreni mišić lijeve noge, zbog čega je izašao iz igre u 75. minuti. Testovi su ipak pokazali kako stanje nije tako ozbiljno i Messi bi mogao biti u kadru u utorak na Camp Nouu protiv talijanskog prvaka, a posebno idući vikend na istom stadionu u velikom derbiju protiv madridskog Reala.

Zbog ozljede slične Messijevoj, Zlatan Ibrahimović nije ni istrčao u Bilbau, ali prema najnovijim informacijama iz kluba i on bi mogao zaigrati protiv svoga bivšeg kluba u utorak budući da oporavak ide prema planu.

Ni to nije bio kraj dobrih vijesti za Guardiolu. Liječnici su mu, naime, potvrdili i kako Rafael Marquez ipak nema svinjsku gripu kako je prvotno objavljeno. Za razliku od Erica Abidala i Yaye Tourea koji su zaraženi gripom A, kod Meksikanca se uzbuna ipak pokazala lažnom. I on bi se mogao naći u sastavu u dvoboju protiv Intera.

Vezane vijesti

Ibrahimović: Željeli smo pobjedu za naše sjajne navijače

Ibrahimović: Željeli smo pobjedu za naše sjajne navijače

Partijama na Europskom prvenstvu, Zlatan Ibrahimović je još jednom potvrdio golemu igračku veličinu. Sve tri utakmice u skupini odigrao je Milanov… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika