23.11.2009. / 15:20

Autor: Andrea Belin

Mladen Grdović se brani: Nisam popljuvao Olivera Dragojevića

Pedesetjednogodišnji Zadranin demantirao je navode da se ovog vikenda obrušio na neke od svojih kolega. Osim toga je objasnio kako se nije održavala promocija njegovog novog albuma u konobi Skolar jer novi glazbeni uradak pod naslovom "Dobro ti jutro more" još nije gotov

Mladen GrdovićMladen GrdovićNakon što je srušio stolice jednog kafića u Zadru svojim skupocjenim Jaguarom prošli vikend, pjevač Mladen Grdović je i ovog vikenda bio u centru pažnje.

Gotovo sve medije je preplavila vijest da je pedesetjednogodišnji Zadranin pod utjecajem alkohola, izazvao skandal u konobi u kojoj je promovirao svoj novi album "Dobro ti jutro more". Osim što je goste zabavljao pjesmom, navodno se obrušio na neke svoje kolege, a najviše na Olivera Dragojevića. Poslije nekoliko bevandi navodno je kazao da će po povratku kući istući svoju suprugu Brankicu, međutim za net.hr pjevač je demantirao takve navode.

Grdović je najprije objasnio da promocije novog glazbenog uratka nije ni bilo jer album još nije gotov, a o Oliveru Dragojeviću ima samo pozitivno mišljenje, štoviše smatra ga jako dobrim prijateljem.

Inače, Grdovićev novi album trebao bi ugledati svjetlo dana početkom prosinca.

Vezane vijesti

Sweet jazz à la Oliver Mediteranac

Sweet jazz à la Oliver Mediteranac

"Prije petnaestak godina dolazio sam u jedan restoran na Pećinama u Rijeci. Elvis Stanić je tada sa svojim bendom imao probe u garaži ispod tog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika