23.11.2009. / 15:41

Autor: Nacionalova redakcija

Valamar preuzeo upravljanje poslovanjem hotela Luna na Pagu

Valamar će upravljati cjelokupnim poslovanjem ovog paškog hotela, odnosno njegovom prodajom, marketingom, financijama, ljudskim resursima i ostalim segmentima poslovanja, a sve s ciljem optimizacije i unapređenja poslovanja

Hotel Luna na PaguHotel Luna na PaguTvrtka Valamar hoteli i ljetovališta s prvim danom 2010. godine preuzima upravljanje poslovanjem hotela Luna**** iz Jakišnice na Pagu. Ugovor o upravljanju potpisali su danas Peter Fuchs, predsjednik Uprave Valamara i Neven Badurina, vlasnik hotela Luna.

Valamar hoteli i ljetovališta vodeća je hrvatska tvrtka za upravljanje turističkim kapacitetima u Hrvatskoj i upravlja sa 40 objekata na jadranskoj obali, odnosno sa 23 hotela, osam apartmanskih naselja i devet kampova, što je trenutno najveći turistički portfelj pod jedinstvenim upravljanjem u Hrvatskoj.

Valamar preuzima cjelokupno poslovanje hotela

Sukladno potpisanom ugovoru s hotelom Luna, Valamar će upravljati cjelokupnim poslovanjem ovog paškog hotela, odnosno njegovom prodajom, marketingom, financijama, ljudskim resursima i ostalim segmentima poslovanja, a sve s ciljem optimizacije i unapređenja poslovanja. Predstavnici prodaje i marketinga Valamara već su preuzeli aktivnosti pregovaranja s partnerima za narednu sezonu.

"Potpisivanje ugovora o upravljanju hotelom Luna, Valamar počinje realizirati svoje razvojne ciljeve kroz suradnju s trećima. Iznimno nam je zadovoljstvo što je hotel Luna, kao vrhunski hotelski proizvod na otoku Pagu, prepoznao prednosti koje pruža poslovanje pod upravljanjem Valamara i naš upravljački know-how zahvaljujući kojemu i u doba krize postižemo kvalitetne poslovne rezultate", rekao je ovim povodom Peter Fuchs, predsjednik Uprave Valamara naglasivši da Valamar vodi intenzivne pregovore o sklapanju srodnih poslova s još nekoliko hrvatskih hotelskih kompanija.

Neven Badurina, vlasnik hotela Luna, izrazio je zadovoljstvo ulaskom pod okrilje najjače turističke grupacije u Hrvatskoj, od koje očekuje mnogo u pogledu unapređenja rezultata poslovanja hotela i to već u narednoj sezoni.

Vezane vijesti

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

Prema podatcima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od siječnja do svibnja ove godine broj novozaposlenih u turističkim djelatnostima činio je udio od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika