23.11.2009. / 16:15

Autor: Totalsport

Video: Nürnbergovi igrači istukli Wolfsburgove Bosance

Nogometaši Nürnberga u subotnjem su dvoboju 13. bundesligaškog kola kao gosti pobijedili prvaka Wolfsburga 3-2. Pritom nisu štedjeli najbolje igrače domaćih, Misimovića i Džeku

Zvjezdan MisimovićZvjezdan MisimovićNogometaši Nürnberga u subotnjem su dvoboju 13. bundesligaškog kola kao gosti pobijedili prvaka Wolfsburga 3-2. Pritom nisu štedjeli najbolje igrače domaćih, Misimovića i Džeku.

Svemu je kriv, prema izvješću Bilda, katastrofalni sudac Markus Schmidt (36), čije će suđenje zbog niza pogrešaka biti pomno analizirano od nadležnih organa Njemačke nogometne lige (DFL).

Sve je počeo u 72. minuti kada je brazilski veznjak domaćih Josue žestoko startao na dvostrukoga gostujućeg strijelca Bunjakua. Trebao je dobiti bar drugi žuti karton, time i crveni karton, no sudac ga je propustio sankcionirati, piše Bild. Trener Armin Veh brže je bolje svog nervoznog veznjaka izvadio iz igre.

Vratilo mu se, međutim, u 86. minuti, kada je Nürnbergov igrač Andreas Wolf karate-udarac džonom kopačke smjestio na lice Edina Džeke. Bio je to brutalan prekršaj koji je tražio istodobni crveni karton. Sudac je Džeki dao samo prekršaj.

- Meni je senzacionalno da sudac nije uspio vidjeti taj start – izjavio je trener Volfsburžana Armin Veh, dok se počinitelj zlodjela Wolf naknadno ispričao:

- Išao sam na loptu i pogodio Džeku. Nije bilo namjere. Žao mi je.

Serija sudačkih propusta završila je u drugoj minuti nadoknade. Na visini peterca golman gostiju Raphael Schäfer (30) sudario se sa Zvjezdanom Misimovićem, svojim bivši suigračem. S poda je bosanskog veznjaka namjerno potkoljenicom udario u međunožje. Niti to sudac nije vidio.

- Schäfer je uistinu moj dobar prijatelj. No njegova noga nije imala što raditi tamo gdje je završila – slikovit je bio Misimović.

Link:

http://www.metacafe.com/watch/3777306/wolfsburg_vs_n_rnberg_2_3_karate_foul_an_dzeko_21_11_09/

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika