23.11.2009. / 16:13

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Primorac s drugog planeta: Kada pobjedim kriminalci će sami dolaziti u zatvore

Primorac ističe da je mogao, kao i mnogi drugi, ući u Sabor, dobivati plaću i koristiti sve druge povlastice koje imaju saborski zastupnici, ali nije želio

Dragan PrimoracDragan PrimoracU predsjedničkoj kampanji mogu se očekivati svakave izjave kandidata, vjerojatno i pokoj lapsus kao posljedica umora i naporne kampanje. No, kako je sam početak kampanje izjava koju je nezavisni predsjednički kandidat Dragan Primorac dao danas u Jastrebarskom vjerojatno nije posljedica umora.

Naime on je izjavio kako će kad postane predsjednik države, njegov prvi korak biti obračun s korupcijom koja je premrežila hrvatsko društvo te je poručio da će se kriminalci sami prijavljivati u zatvore.

Primorac je u razgovoru s građanima Jastrebarskog rekao i kako mu je cilj pomoći jaskanskom kraju kojega neće zaboraviti kad postane predsjednik. Istaknuo je da ne zaboravlja birače koji su mu dali povjerenje te da ih ne obilazi samo od izbora do izbora, što mogu posvjedočiti i svi oni koji su ga ranije birali.

Primorac ističe da je mogao, kao i mnogi drugi, ući u Sabor, dobivati plaću i koristiti sve druge povlastice koje imaju saborski zastupnici, ali nije želio.

"Vrijeme je za predsjednika koji nije potrošen, povezan s različitim interesnim skupinama i kojeg nitko ne drži u šaci", kazao je Primorac.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
7/11/09

prodajsve, 23.11.09. 18:46

Piti kamilicu svake veceri a Normabel ujutro i popodne svako 12 sati


registracija
5/10/09

frenkie257, 23.11.09. 20:48

Dragan Primorac je donedavno uporno sakrivao podatak:
- da je rođen u Banja Luci,
- da je sin milicionera,
- da je bio u savezu komunista,
- da je 91. pobjegao u SAD sa namjerom da se školuje, a kako nije bio sposoban niti to ( ne znam da li ima netko tko u SAD-u nije uspio završiti školu, a otišao je sa tom namjerom) vratio se i doktorirao u Osijeku.

Zar da imamo predsjednika koji laže narod o najosnovnijim činjenicama; bezobrazno, licemjerno i jadno.


registracija
15/11/06

rimaz, 24.11.09. 04:40

Svjestan je i on da ne prolazi na izborima. Zato si može dopustiti ovakve jezično-moždane svinjarije. On je jedan mali karijerista koji je rano dostigao zenit u napredovanju, tako da je zajedno sa svojim sponzorom otišao u zaborav. Možda bi za njega bilo bolje da se uhvati pedijatrije.


registracija
8/8/09

tovar62, 24.11.09. 09:59

al su ova tri komentara savrsena gluplji do glupljega,mozda se javljaju sa neke klinoke za maloumne...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika