24.11.2009. / 08:30

Autor: Andrea Belin

3 zanimljive poze koje garantiraju dugotrajan orgazam oba partnera

Vjerujemo da ste isprobali već stotinjak poza, međutim želite li još malo začiniti svoj seksualni život, vrijeme je da u spavaću sobu unesete neke novitete. "X položaj" i netipičan doggie style samo su neki od položaja za seks koji ćete zauvijek pamititi

Odaberite savršenu pozuOdaberite savršenu pozuKako bi vaš seksualni život bio zadovoljavajući, nikada ne smijete prestati s eksperimentiranjem. Dakle, ne bi bilo loše da s vremena na vrijeme iznenadite partnera i promijenite položaj.

U protivnom ćete jedno drugome dosaditi, a kada seksualni život dotakne dno, velike su šanse da će vaš odnos zapinjati i na nekim drugim područjima. Stoga, poslušajte naše savjete i zabavu pod plahtama dovedite do vrhunca!

Položaj X

Ovaj položaj nije osobito zahtjevan, a garantira zadovoljstvo i užitak. Kao što i sam naziv govori, muškarac i žena su u klinču koji tvori slovo X. Poza je idealna za parove koji se tijekom seksa obožavaju gledati u lice.

Muškarac sjedi na krevetu tako da su mu noge savijene u koljenu, a žena sjeda na njega s tim da mu je okrenuta licem. Oboje jednako dominiraju i određuju ritam i brzinu pokreta. Kada muškarcu ovaj položaj postane naporan, nemojte prekidati penetraciju već upozorite partnericu da se uspravi.

Netipičan doggie style

Žena mora doslovno kleknuti, ruke položiti na potiljak s tim da su joj grudi na krevetu ili na nekoj drugoj podlozi na kojoj se partneri odluče upražnjavati seksualni odnos. Muškarac na isti način klekne iza nje. Ovaj položaj pruža duboku penetraciju, a s obzirom da tijekom prodiranja penisa u vaginu, može ući zraka, valja napomenuti da postoji mogućnost pojavljivanja neugodnih zvukova koji vas ne bi smjeli sputavati.

Jahačica

Kao što i sam naziv govori, muškarac leži na leđima, a žena mu prilazi odozgora. Dakle, ona preuzima kontrolu, određuje ritam i brzinu cijelog odnosa. Tijekom ove poze veliku funkciju imaju vaginalni mišići čije stezanje mora osjetiti i muškarac. Osim vaginalnih, žena mora obratiti pozornost i na trbušne mišiće koji također ne smiju mirovati. U protivnom, užitak neće biti potpun, a i orgazam bi mogao izostati.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika