24.11.2009. / 12:37

Autor: Ana Smrečki

Zbog željezničke nesreće u Rijeci pod povećalom policije šest osoba

Inače, na kolodvoru Sušak-Pećine osposobljava se treći kolosijek i sanira se ostatak dijela kolodvora. Pritom se uklanjaju polomljeni dijelovi vagona i tračnica, zatim se šalju na ekspertizu povjerenstvu koje istražuju uzroke nesreće.

Željeznička nesreća u RijeciŽeljeznička nesreća u RijeciZbog teške željezničke nesreće u Rijeci, policija provodi opsežnu istragu, a krug osumnjičenih proširen je nad šest osoba, doznaje HTV. Kako što je već poznato, policija je već ispitala strojovođu vlaka Nenada Juričiča. U intervjuu za HTV ranije je izjavio da ga je policija natjerala na priznanje i maltretirala ga satima, a da pritom nije dobio ni čašu vode. Policija je sve to opovrgnula.

Promet bi trebao biti prohodan do kraja dana

Inače, na kolodvoru Sušak-Pećine osposobljava se treći kolosijek i sanira se ostatak dijela kolodvora. Pritom se uklanjaju polomljeni dijelovi vagona i tračnica, zatim se šalju na ekspertizu povjerenstvu koje istražuju uzroke nesreće. Željeznički promet na toj trasi trebao bi biti prohodan do kraja dana.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika