24.11.2009. / 13:15

Autor: Totalsport

David Beckham pati od astme od djetinjstva

Otočki mediji pišu kako proslavljeni nogometaš Los Angeles Galaxyja i engleske reprezentacije David Beckham (34) ima problema s astmom, što je potvrdio i njegov glasnogovornik Simon Oliveira

David BeckhamDavid BeckhamOtočki mediji pišu kako proslavljeni nogometaš Los Angeles Galaxyja i engleske reprezentacije David Beckham (34) ima problema s astmom, što je potvrdio i njegov glasnogovornik Simon Oliveira.

Beckham je u nedjelju uslikan u Seattleu tijekom finalne utakmice MLS lige između LA Galaxyja i Real Salt Lakea kako koristi inhalator što je potaknulo glasine da ima problema s disanjem.

- David ima problema s astmom još otkako je bio dječak, ali očito je da to nije utjecalo na njegovu izvedbu. Nikada s tim nije htio izići u javnost, ali ako će to inspirirati sve one koji imaju sličnih problema da mogu postići sve što žele, kao što je to uspjelo brojnim drugim sportašima, tim bolje – rekao je Oliveira.

Beckham je protiv Real Salt Lakea (poraz Galaxyja 5-4 u produžetku) odigrao drugi put u dva tjedna po 120 minuta, a nakon utakmice teško je kašljao zbog hladnog vremena koje je dodatno otežavalo njegovo disanje.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika