20.11.2009. / 15:23

Autor: Nacionalova redakcija

Kawasaki 3P poziva na dobru zabavu u Tvornicu

Već svima dobro poznati album ‘Idu Bugari’, ova fantastična osmorka objavila je još u svibnju kada je održala trostruku promociju nakon čega su uslijedile ljetne turneje praćene novim, ali i starim hitovima

Kawasaki 3p promoviraju novi albumKawasaki 3p promoviraju novi albumPopularna grupa Kawasaki 3P, u petak 27. studenog u zagrebačkoj Tvornici, održat će koncert kojim će promovirati svoj novi album ‘Idu Bugari’.

Već svima dobro poznati album ‘Idu Bugari’, ova fantastična osmorka objavila je još u svibnju kada je održala trostruku promociju nakon čega su uslijedile ljetne turneje praćene novim, ali i starim hitovima.

Kawasaki 3P i na ovom albumu ostaju vjerni svom karakterističnom punk/ska/reggae zvuku s izvanrednom brassom sekcijom. Vokalni izričaj je i dalje kombinacija iskrene šank-poezije i autoironijskog humora začinjen mirisom zagrebačkog asfalta i Tomfinog glasa.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 80 kuna, a mogu se kupiti u Profil Megastoreu, Tvornici kulture, Cafe bar IBM, Integral pothodniku, Dancing Bearu i prodajnim mjestima Eventima.

Vezane vijesti

Eksplozija u tvornici streljiva u Goraždu, radnik teško ozlijeđen

Eksplozija u tvornici streljiva u Goraždu, radnik teško ozlijeđen

Jedan radnik teško je ozlijeđen u petak u eksploziji koja se dogodila u tvornici streljiva u Goraždu u istočnoj Bosni, potvrđeno je iz uprave… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika