24.11.2009. / 15:45

Autor: Totalsport

Martin Hansson razmišlja o napuštanju sudačke karijere

Švedski 39-godišnji sudac Martin Hansson izjavio je za švedski dnevnik Sydöstran da razmišlja o prekidu sudačke karijere

Martin Hansson i Raymond DomenechMartin Hansson i Raymond DomenechŠvedski 39-godišnji sudac Martin Hansson izjavio je za švedski dnevnik Sydöstran da razmišlja o prekidu sudačke karijere.

Na to ga je potaknula, kaže, posljednja velika afera koju je sam izazvao pogrešnom procjenom a koja je Irsku koštala neodlaska na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici, te njega “pribila na stup srama”.

Tako je Hansson prevodio očito igranje rukom Thierryja Henryja u kaznenom prostoru Irske u akciji nakon koje je William Gallas zabio izjednačujući gol za 1-1 i ukupnim rezultatom 2-1 odveo “tricolore” u Južnoafričku Republiku.

Hansson je između ostalog za Sydöstran rekao da se pita “da li je sudački posao vrijedan svega”, i da suđenje možda nije njegov životni poziv.

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika