24.11.2009. / 16:00

Autor: Totalsport

Pellegrini: Ronaldo će sigurno igrati protiv Züricha

Cristiano Ronaldo sigurno će zaigrati protiv Züricha u 5. kolu skupine C nogometne Lige prvaka u kojem “kraljevski klub” dočekuje momčad Züricha

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoCristiano Ronaldo sigurno će zaigrati protiv Züricha u 5. kolu skupine C nogometne Lige prvaka u kojem “kraljevski klub” dočekuje momčad Züricha.

Portugalski krilni napadač nije zaigrao od 10. listopada kada je obnovio ozljedu gležnja zadobivenu na utakmici Reala i Marseillea. Situaciju si je pogoršao u kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Svjetsko prvenstvo između Portugala i Mađarske, te je otad propustio deset utakmica za Real.

- Cristiano je u momčadi. Na posljednjim je treninzima izgledao mnogo opuštenije, pa ćemo vidjeti koliko će moći igrati protiv Züricha - kazao je trener momčadi Manuel Pellegrini.

Nakon četiri odigrana kola u skupini C Real zauzima drugo mjesto sa sedam osvojenih bodova, koliko ima i vodeći Milan. Trećeplasirani Marseille sakupio je bod manje, dok se na posljednjem mjestu skupine nalazi Zürich s tri osvojena boda.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika