24.11.2009. / 16:07

Autor: Totalsport

Runji nova nagrada za najboljeg vratara

Hrvatski reprezentativni vratar u redovima Lensa Vedran Runje (33) danas (utorak) će primiti nagradu za najboljeg vratara prošle sezone u drugoj francuskoj ligi

Vedran RunjeVedran RunjeHrvatski reprezentativni vratar u redovima Lensa Vedran Runje (33) danas (utorak) će primiti nagradu za najboljeg vratara prošle sezone u drugoj francuskoj ligi.

Lens je pretprošle sezone ispao iz najjačeg razreda francuskog nogometa, ali se brzopotezno vratio u društvo prvligaša osvajanjem Le Championnata 2.

Velike zasluge za takav rezultat pripadaju Vedranu Runji, velikom miljeniku navijača Lensa, ali i vrataru kojeg cijene i poštuju njegovi kolege, koji je nastupio u 31 prvenstvenoj utakmici prošle sezone.

Potvrda je prvo stigla u vidu nagrade koju je Runje primio od Udruženja francuskih nogometnih profesionalaca (UNFP), a sada mu nagradu za najboljeg dodijeljuje i portal La voix des sports.

Vezane vijesti

Lille doveo Martina

Lille doveo Martina

Francuski Lille brzo je našao zamjenu za Edena Hazarda kojeg su nedavno prodali Chelseaju. Iz Sochauxa je doveden ofenzivni veznjak i francuski… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika